Opsporing Verzocht Elke dinsdag, 21.50 uur op Ned. 1.
Herhaling: woensdag, 10.05 uur op Ned. 2.
Zaken dinsdag 27 januari

* Terschuur: Geweld bij McDonald's

* Soesterberg: Moord W. Kesteloo

* Tricht: Woninginbraak

* Dordrecht: Diefstal

* Amsterdam: Gewapende overval

* Den Haag: Achtervolging snelweg

* Utrecht: Ernstige mishandeling

* Resultaten uitzending 20 januari en eventueel opgeloste zaken

Terschuur: Geweld bij McDonald's
Vrijdag 24 oktober 2008, rond 23.00 uur, worden twee jongens mishandeld door drie mannen bij de McDonald's langs de A1 net boven Barneveld. De daders doen nog moeite om niet herkend te worden: ze halen snel hun kentekenplaat van hun auto, maar vergeten blijkbaar dat ze gewoon op bewakingsbeelden uit het restaurant staan.

Soesterberg: Moord W. Kesteloo
Donderdag 13 november 2008 wordt de 55-jarige Willem Kesteloo in zijn woning aan de Apollo in Soesterberg dood aangetroffen.

Amsterdam: Gewapende overval
28 december 2008, omstreeks 00.45 uur, schieten 2 mannen met een vuurwapen in het rond als ze café Villa Ruysch overvallen. Het is op dat moment nog behoorlijk druk in het café en de kogels hebben de bezoekers letterlijk om de oren gevlogen. Als door een wonder wordt niemand geraakt.

Utrecht: Ernstige mishandeling
Zondag 26 oktober 2008, rond 20.30 uur, slaat een opgefokte man in de Burger King op station Utrecht een vrouwelijke klant plotseling tegen de vlakte. Het slachtoffer zelf vertelt over die dag en de dader staat op bewakingsbeelden.

Gezochtzaken
Tricht: Woninginbraak
Zaterdagavond 15 maart 2008 is er ingebroken in een huis aan de Weistraat in Tricht. Naast o.a. een computer is ook een bijzondere kluis weggenomen.

Dordrecht: Diefstal
Donderdag 13 november 2008 wordt in een tijdsbestek van anderhalf uur twee portemonnees gestolen uit twee filialen van de PLUS supermarkt. De zakkenrollende dames staan op bewakingsbeelden en halen deze truc in winkels in heel Nederland uit.

Den Haag: Achtervolging snelweg
Zondagmiddag 14 december krijgt een kerstboomkopend echtpaar het aan de stok met een man op de parkeerplaats voor de Hornbach in Wateringen (bij Den Haag). De man zet de achtervolging op het wegrijdende echtpaar in rijdt meerdere kern opzettelijk tegen ze aan.