Gemeente Tilburg

Nummer 09054GO

Datum 27 januari 2009

Uitvoering groenomvorming Achthoeven Uitnodiging tot deelname aan klankbordgroep De gemeente Tilburg is van plan het groen aan te pakken in een deel van de wijk Achthoeven, tussen de Kreitenmolenstraat en de Groenstraat. Het betreft de straten Langenhof, Den Del, Lange Trekke, Houtveld, Berkvelt, Garstvelde, Huysacker, Hogewey, Kimwey en Korte Voren.

De werkzaamheden bestaan globaal uit: - vervangen van groen; Bezoekadres - vervangen van bomen; Stadhuisplein 130 - herstel van bestrating vanwege wortelopdruk e.d. Deze maatregelen worden definitief vastgesteld na overleg met een nog op te richten Postadres klankbordgroep. Postbus 90157 5000 LL Tilburg Oprichting klankbordgroep Om een groenontwerp op te stellen dat aansluit bij de wensen van de bewoners van de Doorkiesnummer genoemde straten, wil de gemeente graag de plannen voorbespreken met een aantal 013 542 9089 bewoners. Faxnummer 013 542 8540 We nodigen u uit om met een aantal bewoners uit uw wijk een klankbordgroep te vormen. We zoeken daarvoor ongeveer vijf tot tien bewoners die enigszins verspreid in de straten wonen en de ideeën uit (een deel van) de straten naar voren kunnen brengen. Deze bewoners ontvangen een uitnodiging om medio april de plannen te bespreken, eventuele vragen te beantwoorden en eventuele opmerkingen te bespreken.

Wilt u meedenken in een klankbordgroep over de groeninrichting van uw wijk? Meldt u zich dan voor 13 februari 2009 aanstaande aan bij de gebiedsmanager van de gemeente, Helmy van Ingen via email: Helmy.van.ingen@tilburg.nl.