PERSBERICHT

Almere, 27 januari 2009

MyCom helpt klanten thuis

MyCom Service Thuis helpt klanten thuis bij computerproblemen en installatie

Een draadloos netwerk configureren, een nieuwe printer instellen of een pc virusvrij maken. Het zijn allemaal computerklussen waar je als consument wel eens mee te maken krijgt, maar waar je niet altijd raad mee weet. Daarom heeft MyCom de dienst Service Thuis opgezet. Via de website www.mycom.nl/servicethuis, of telefonisch, geef je aan wat er moet gebeuren en welke tijd je voorkeur heeft. Binnen twee werkdagen staat er dan een monteur van MyCom op de stoep om alles keurig netjes te regelen.

Na een proefperiode van enkele maanden is MyCom nu landelijk van start gegaan met MyCom Service Thuis, en met succes. Inmiddels doen de monteurs iedere week al gemiddeld 80-100 huisbezoeken, om klanten te helpen bij al hun computerzaken. Voor deze klanten betekent dit dat ze niet langer al hun computerapparatuur naar de winkel hoeven te sjouwen om technische werkzaamheden daar te laten uitvoeren. En naast consumenten maken ook steeds meer kleine bedrijven gebruik van de diensten van MyCom Service Thuis.

"We merken dat onze klanten bijzonder blij zijn met deze dienst. Onze monteurs helpen ze snel en deskundig, en zorgen ervoor dat alles naar behoren werkt," zegt Martin Kievit van MyCom. "De meest voorkomende vraag is het goed en veilig configureren van een draadloos netwerk. Steeds meer mensen willen thuis een snel draadloos netwerk hebben. En ze zijn zich ook steeds vaker bewust van het feit dat je zo'n draadloos netwerk bijvoorbeeld goed moet beveiligen, maar ze weten niet hoe. Onze MyCom Service Thuis monteurs brengen dat helemaal in orde."

Hoewel MyCom net officieel is gestart met de Service Thuis, wordt al gekeken naar manieren om klanten nog beter te helpen. Zo is het plan om begin februari te starten met de mogelijkheid om producten online via de website aan te schaffen, en deze vervolgens te laten bezorgen en direct te laten installeren door een MyCom-monteur. Dit is niet alleen voor mensen zonder technische kennis een uitkomst, ook wie zelf weinig tijd heeft om aan de computer of het netwerk te knutselen, is snel geholpen met de service van MyCom.

Op www.mycom.nl/servicethuis is een overzicht te vinden van de prijzen voor veelvoorkomende computerklussen.

Over MyCom
MyCom is de grootste keten van computerwinkels in Nederland, met een uitgebreid aanbod aan computer- en entertainmentproducten voor zowel consumenten als voor de zakelijke markt. MyCom biedt klanten niet alleen scherp geprijsde merkproducten, maar ook deskundig advies en snelle technische ondersteuning bij vragen of problemen. MyCom telt 23 vestigingen in heel Nederland, met het hoofdkantoor in Almere.

Voor meer informatie (alleen voor de pers):

MyCom NEDERLAND B.V.
Bob Siebeling
T +31 (0)36-5387129 l M +31 (0)6-13359166
E b.siebeling@mycom.nl