Ingezonden persbericht

STEPSTONE SOLUTIONS BENOEMT JOOST LEEMHUIS ALS HEAD PROFESSIONAL SERVICES VOOR BENELUX

Leiden, 27 januari 2009 - StepStone Solutions, marktleider in human capital software en diensten, heeft Joost Leemhuis (39, beeld zie bijlage) aangetrokken als Head of Professional Services Benelux.

In deze nieuwe rol richt Leemhuis zich vooral op het versterken van de aansluiting en inzet van de Human Capital Modules (e-recruitment, talent management, performance management) van StepStone Solutions binnen de HR processen van klanten. Leemhuis komt van Hewitt Associates waar hij consultant was. Daarvoor was hij Manager in het Europese HR Shared Service Center van Shell en HR consultant bij PwC Consulting. Leemhuis is afgestudeerd arbeids- en organisatiepsycholoog en volgde een MBA aan de Australian Graduate School of Management. Tussen 1992 en 1999 maakte hij deel uit van het Nederlandse Cricketteam.

Over StepStone Solutions
StepStone Solutions verzorgt e-recruitment & talent management diensten in 30 landen. StepStone bedient de hele talentlevenscyclus van klanten, van toestroom en instroom tot doorstoom en uitstroom. In Nederland doet StepStone Solutions dat dat onder meer voor AkzoNobel, Atos Origin, E-on, Randstad, Leaseplan, Connexxion, Bacardi, Draka, Schering Plough/Organon, de Nederlandse Spoorwegen, PricewaterhouseCoopers, Univé, Arcadis, SNS Reaal, FreeRecordShop, Vopak, Thomas Cook, Getronics, Capgemini en Philips. StepStone is genoteerd aan de Oslo Stock Exchange en de London Stock Exchange. StepStone Solutions is als enige Europese leverancier in 2006, 2008 en 2009 opgenomen in het leiderschapskwadrant van Gartner Inc en wordt ook door Bersin & Associates als marktkleider erkend. Voor meer informatie: www.stepstonesolutions.nl



Ingezonden persbericht