Senternovem


27-11-2008 | Netwerkevent Spaans-Nederlandse watertechnologiesector, 28 en 29 januari in Madrid, Spanje

De Spaanse watertechnologiesector komt op 27 januari 2009 voor een grote innovatiebijeenkomst bij elkaar in Madrid. Aansluitend op deze bijeenkomst organiseert het Innovatieprogramma Watertechnologie op 28 en 29 januari in Madrid een Spaans-Nederlands netwerkevenement voor watertechnologie bedrijven.
Beide landen hebben interesse getoond in samenwerking op het gebied van watertechnologie. Aan Spaanse kant nemen ongeveer 50 partijen deel aan het evenement. Daarnaast zijn ook Turkse en Portugese partijen uitgenodigd. Het is een unieke kans om in korte tijd kennis te maken met de Spaanse waterindustrie en ideeën uit te wisselen.

Het tweedaagse programma bestaat uit technische workshops, matchmaking en voldoende gelegenheid voor netwerken en het voeren van bilaterale gesprekken. De focus van het evenement ligt op innovatie waarbij zowel het Eurekanetwerk als het kaderprogramma ondersteuning kunnen bieden. Onderwerpen tijdens de workshops zijn: Water treatment, water and energy efficiency in agriculture, integrated water management en water supply. Meer informatie over dit evenement zal binnenkort verschijnen op www.watertechnologie.com.

Dit evenement wordt georganiseerd in samenwerking met het Spaanse Centre for the Development of Industrial Technology (CDTI) en het Water and Irrigation Spanish Technology Platform (PTE).

Heeft u interesse in deelname? Neem dan contact op met SenterNovem, Bart Jeroen Bierens, b.bierens@senternovem.nl, 070-3735 145.