Opening nieuw 4-sterren Hotel en Congrescentrum Papendal 28-1-09

16/01/2009 14:29

Papendal Hotel en Congrescentrum

Ongekende mogelijkheden zakelijke- en sportieve evenementen

Nieuw viersterrenhotel

stralend middelpunt Papendal

Arnhem - Woensdag 28 januari opent Erica Terpstra (of Clemens Cornielje, Commissaris van de Koningin van Gelderland) het nieuwe

4-sterrenhotel van Hotel en Congrescentrum Papendal.

Deze opening is een belangrijke stap in het totale revitalisatieproces van Nationaal Sportcentrum Papendal. De revitalisering is onderdeel van het masterplan van NOC NSF om op Papendal een Olympic Training Center tot stand te brengen. Een totaalomgeving waar trainen, opleiden en innovatie op gebied van sport centraal staan. Met topsport als gangmaker. Het nieuwe Papendal bestaat uit de fysieke clusters: Olympic Training Centrum, Sportcampus, Sport & Innovatie Centrum, Onderwijscampus, Hotel- en Congrescentrum en sportgerelateerde kantorenhuisvesting, w.o. de koepel NOC NSF. Ook voor de regio moet Papendal van meerwaarde zijn.

De nieuwe hotelvleugel van Hotel en Congrescentrum Papendal bestaat uit 75 viersterrenkamers, waaronder 7 extra luxe kamers, een suite met vergaderruimte en een modern wellnesscentrum met fitness en sauna. Het vernieuwde hotel biedt uitgebreide mogelijkheden voor zowel zakelijke, sportieve als rustzoekende gasten. In het bijzonder in combinatie met meerdaagse zakelijke- en sportieve evenementen.





http://www.papendal.nl