Gemeente Geertruidenberg


Opfriscursus Verkeer

Veilig Verkeer Nederland afdeling Geertruidenberg organiseert op woensdag 28 januari en op woensdag 4 februari voor de eerste keer een opfriscursus Verkeer in het Ontmoetingcentrum in Raamsdonk. De avonden beginnen om 19.30 uur en eindigen om 22.00 uur.

De cursus is bedoeld om volwassen deelnemers op de hoogte te brengen van alle nieuwe verkeersregels. Voorwaarde hierbij is wel dat u in het bezit bent van een rijbewijs. Voor veel mensen is lange tijd geleden dat ze hun rijbewijs hebben gehaald. Na het behalen van een rijbewijs wordt iedereen geacht zichzelf van de laatste verkeersmaatregelen op de hoogte te stellen. De overheid probeert door middel van campagnes de belangrijkste veranderingen onder de aandacht te brengen, bijvoorbeeld de voorrangsregel voor ook langzaam verkeer van rechts.

Het doel van deze cursus is om u op de hoogte te brengen van de laatste veranderingen in verkeersregels, de belangrijke verkeersregels herhalen, uw vragen over onduidelijke verkeerssituaties binnen de gemeente voor u te beantwoorden.

De kosten voor deelname aan deze 2 avonden bedragen EUR 7,50, VVN-leden betalen EUR 5,--, lesmateriaal, koffie/thee zijn inbegrepen. Aanmelden: vermeulenhessing@kpnplanet.nl o.v.v. opfriscursus verkeer. Meer informatie: mevr. F. Vermeulen-Hessing, tel. 0162 - 51 44 75. Bij voorkeur 's avonds.

Informatie over VVN afdeling Geertruidenberg is te vinden op hun website.