Ymor de exclusieve BENELUX partner van Precise Software Solutions

28/01/2009 09:47

Ymor

Woensdag 28 januari 2009- Ymor presenteert met trots haar exclusieve partnership met Precise. Dit exclusieve partnership betreft het verkoop van Precise i3(TM), performance management software, inclusief het eerste lijnsupport voor alle klanten in de hele BENELUX.

Na jarenlange ervaring met APM (application performance management) met i3 software zal Ymor als enige IT performance management specialist haar exclusieve partnership met Precise voortzetten.

Precise Software Solutions

Ymor opereert sinds 2005 met onder andere VERITAS i3 7.1 performance management software, die later in februari 2006 door Symantec als APM, i3 7.5 is geïntroduceerd. Sinds kort is deze performance management software, genaamd Precise i3(TM), terug bij de originele ontwikkelaars, Precise Software Solutions.

Ymor en Precise i3(TM)

Ymor heeft zich de afgelopen 5 jaar met een succesvolle groei van ruim 40% per jaar tot een van de meest gespecialiseerde bedrijven van de BENELUX op het gebied van IT performance management bewezen en gekwalificeerd. Met top partners zoals HP en Precise heeft Ymor haar klantenkring, bestaande uit diverse Nederlandse top bedrijven zoals NS, TNT, ING, Rabo bank, Ziggo, Eneco en KPN, efficiënt en effectief van dienst mogen zijn om top resultaten te bereiken.

Diverse bedrijven in verschillende industrieën met complexe IT-Infrastructuren en kritische bedrijfsapplicaties, gebruiken Precise i3(TM) om proactief hun IT prestaties te onderhouden, en ook updates en changes te implementeren zonder problemen. Als specialist op het gebied van IT performance management en jarenlange ervaring met i3, helpt Ymor in dichte samenwerking met Precise graag haar klanten in het hele proces, van product aanschaf tot implementatie, onderhoud en support.

Onze Visie

Onze visie is om performance management vanuit eindgebruikerperspectief op internationaal niveau te professionaliseren. Door Ketenbewaking(TM) willen we graag gestructureerd uw ICT-keten bewaken. Ketenbewaking(TM) is de oplossing voor het beheersen van complexe IT-Infrastructuren teneinde de kwaliteit, beschikbaarheid, het verbeteren van prestaties en het verlagen van risico's.

Auteur: Omid Feyli, Marketing en Communicatie





http://www.ymor.nl