Deelgemeente Charlois Rotterdam

Drie prijzen kerstbomenactie uitgereikt

Vorige week woensdag 21 januari 2009- reikte deelraadsvoorzitter drie prijzen uit van de kerstbomen-lootjes-actie. De gelukkigen Samantha de Rijk, Robin van der Leer en Jeffrey van den Bos- kregen alle drie een Nintendo DS.

In de laatste week van december konden kinderen drie dagen lang kerstbomen inleveren bij een aantal speeltuinverenigingen in de deelgemeente. Bij inlevering van een kerstboom ontvingen zij 0,50 cent en een lootje met kans op de populaire Nintendo DS. Het was in onze deelgemeente de eerste keer dat oude kerstbomen op deze manier werden ingezameld. De bomen werden na ontvangst versnipperd.

Samen met zijn broertje Youri zamelde Robin van der Leer maar liefst zeven kerstbomen in; helaas voor Youri won zijn broertje, met lotnummer 623, de prijs. Ook Jeffrey van den Bos (lotnummer 403) en Samantha de Rijk (lotnummer 301) vielen met hun kerstbomen in de prijzen en gingen met een Nintendo DS naar huis.

Woensdagmiddag 21 januari reikte deelraadsvoorzitter Dick Lockhorst de prijzen voor de kerstbomen-lootjes-actie uit. Van links naar rechts: Samantha de Rijk, Dick Lockhorst, Youri en Robin van der Leer en Jeffrey van den Bos.

Nog drie prijzen

Drie van de in totaal zes prijzen zijn dus opgehaald. Dat betekent dat er nog drie prijswinnaars een Nintendo DS kunnen afhalen bij de deelgemeente. Heb je een van de volgende lotnummers:

104

701

802

Dan kun je je melden bij de deelgemeente Charlois, tel. 010 -410 74 87 of via communicatie@charlois.rotterdam.nl. Je kunt dan op afspraak- alsnog je prijs afhalen (wel je lootje meenemen als bewijs!)