Ingezonden persbericht


Amersfoort, 28 januari 2009

Sky Radio blijft de tenniszender van Nederland

De KNLTB en Sky Radio 101 FM hebben de samenwerking wederom verlengd. Hierdoor zal Sky Radio ook de komende tijd als mediapartner van de KNLTB optreden.

De KNLTB is zeer tevreden over de samenwerking met Sky Radio 101 FM. "Wij zijn verheugd met de verlenging. Sky Radio promoot al jarenlang onze evenementen en tennis in het algemeen. Een goede partner en gezamenlijk kunnen we nog meer mensen enthousiast maken voor tennis," aldus Evert-Jan Hulshof, Algemeen Directeur van de KNLTB.

Sky Radio 101 FM ziet deze verlenging als logische stap als de tenniszender van Nederland. Vincent van Ruijven, Marketing Director Sky Radio 101 FM: "Meer dan de helft van alle Nederlanders die tennis leuk vinden en het zelf ook beoefenen, luistert regelmatig naar Sky Radio. Er is een goede match dus. We promoten al sinds 1999 de activiteiten van de KNLTB en het tennis in Nederland. Het is een sport die goed bij ons past. Met Sky Radio brengen we 'music that makes you feel good' en tennis makes you feel good too."

Sky Radio 101 FM

Sky Radio 101 FM is de non-stop muziekzender van Nederland met 'music that makes you feel good'. Zonder dj's, maar met de meeste muziek en elk uur nieuws, weer en verkeersinformatie is Sky Radio 101 FM in heel Nederland in de ether te ontvangen tussen 101.0 FM en 101.9 FM, op de kabel, via internet, mobile streaming, Canal Digitaal op de Astra-satelliet en Digitenne.