PvdA Rotterdam


Nieuw Stadionpark

Wo 28 Jan 2009 - Redactie
Nieuw Stadionpark

Gisteren organiseerde de PvdA een informatieve bijeenkomst over het nieuwe Stadionpark. Op deze bijeenkomst konden leden, bewoners en andere betrokkenen vragen stellen aan Jan Geuskens (de projectleider van dit project) en de verantwoordelijk Dagelijk Bestuurders van de deelgemeenten Feijenoord en IJsselmonde.

Op de bijeenkomst werd duidelijk dat het hele project een enorme positieve impuls kan hebben voor de linkeroever van Rotterdam. Er werden echter ook een aantal zorgen geuit over de aantasting van het eiland Brienenoord en de verkeersdrukte die het gehele project op kan leveren.

Vertegenwoordigers van sportverenigingen gaven aan te weinig bij het project betrokken te zijn geweest en dat er nu nog steeds veel duidelijkheid heerst.

Gemeenteraadslid Matthijs van Muijen zei toe zoveel mogelijk van de kritiekpunten mee te nemen wanneer het plan in de gemeenteraad behandeld zal worden. Van Muijen: Het is een geweldig plan, maar juist bij zon plan moet je ook duidelijk de nadelen identificeren en waar mogelijk oplossen. Alleen zo krijg je een plan waar veel mensen tevreden mee zijn.