Gemeente Boekel


Verkoop twee halfvrijstaande woningen in Peelhorst te Venhorst

In het plan Peelhorst, in Venhorst wordt gestart met de bouw van 2 halfvrijstaande woningen. In opdracht van PeelrandWonen worden deze woningen gebouwd.

Wie komt in aanmerking
De uitgifte van de koopwoningen gebeurt weer volgens de gebruikelijke methode, zoals al enkele jaren wordt toegepast. Voor deze woningen komen in eerste instantie diegenen in aanmerking, die op de gemeentelijke lijst staan ingeschreven voor een halfvrijstaande woning. Ook kan, voor het geval onvoldoende gegadigden van deze lijst zich melden, ook gereageerd worden door anderen, die sociaal of economisch aan de gemeente Boekel gebonden zijn. Toewijzing van de woningen gebeurt daarna allereerst op volgorde van de plaats op de gemeentelijke inschrijvingslijst en vervolgens op volgorde van aanmelding.

Informatie
Voor informatie over de koopwoningen kunt u zich wenden tot PeelrandWonen, Rutger van Herpenstraat 35, Boekel, tel. 0492 - 324405. Voor informatie over de procedure kunt u zich wenden tot de gemeente Boekel, mevrouw J. van Bergen of de heer A. van der Vleuten, tel. 0492
- 326800.

Informatie woningen
Bouwnummer Grondoppervlak Koopsom vrij op naam
1. ca 240 m² EUR 281.000,00

2. ca 240 m² EUR 281.000,00

Aanmelding
Wanneer u staat ingeschreven voor een halfvrijstaande woning dan wel sociaal of economisch aan de gemeente Boekel gebonden bent en belangstelling heeft voor een van de aangeboden woningen, dan kunt u zich tot 18 februari aanstaande schriftelijk melden bij het college van burgemeester en wethouders van Boekel, Postbus 99, 5427 ZH Boekel onder vermelding van "inschrijving halfvrijstaande woningen Peelhorst".