HEC en ROI gaan samenwerken

28/01/2009 08:40

Het Expertise Centrum

Den Haag -Het Expertise Centrum (HEC) en ROI Opleiding, Coaching & Advies (ROI) gaan vanaf januari 2009 een samenwerkingsverband aan. Beide organisaties hebben en hóuden hun eigen identiteit, maar delen dezelfde visie: bijdragen aan de kwaliteit van de publieke sector.

Continuïteit

Door deze gedeelde visie en samenwerking kan er krachtiger en grootschaliger naar de markt geopereerd worden op het gebied van opleiding en advies. Daardoor wordt de continuïteit van beide organisaties voor de langere termijn beter gewaarborgd.

Hetzelfde, maar toch anders

ROI en HEC richten samen een Holding BV op waarvan de huidige directeur van HEC, Leo Smits, directeur wordt. ROI zal zijn opleidingen uitbreiden met een ICT-component met hulp van HEC. HEC zal op zijn beurt mid-career opleidingen en opleidingen op Hbo-niveau opzetten met hulp van ROI. Samen voldoen HEC en ROI zo beter aan de steeds hogere financiële aanbestedingseisen van de overheid en creëren bovendien een sterker opleidings- en adviesportfolio.

ROI Opleiding, Coaching & Advies

ROI is een toonaangevende, onafhankelijke stichting met 50 medewerkers voor de publieke sector. Via open programma's en maatwerk werken we vol overtuiging aan de versterking van individuele talenten en verbetering van publieke organisaties binnen de maatschappelijk actualiteit. We doen dit op lokaal, nationaal en internationaal niveau. www.roi-opleidingen.nl

Het Expertise Centrum, consultants voor ICT en bestuur in de publieke sector

Het Expertise Centrum is een onafhankelijke stichting met 65 adviseurs gericht op de publieke sector. Wij zijn gespecialiseerd in vraagstukken op het snijvlak van bestuur en ICT. De overheid schakelt HEC in voor advies, project- en interim management en audits. Naast de advies en management diensten draagt HEC ook actief bij in het opleiden van goede mensen voor de overheid door middel van onze traineeprogramma's en masterclasses. www.hec.nl





http://www.hec.nl