Gemeente Amersfoort

Servicebericht Gemeente Amersfoort - woensdag 28 januari 2009

Activiteitenkalender B en W Amersfoort

Woensdag 28 januari t/m zondag 8 februari 2009

Woensdag 28 januari
10.00 uur
Burgemeester Van Vliet-Kuiper spreekt tijdens de conferentie 'Integraal Veiligheidsbeleid regionaliseert!'. Centraal staat de regionale samenwerking van gemeenten en hun veiligheidspartners. Locatie: De Eenhoorn, Koningin Wilhelminalaan 33 te Amersfoort.

11.00 uur
Wethouders Eerdmans en Kruyt verrichten samen met de gedeputeerde van de provincie Utrecht, mevrouw A. Raven, de openingshandeling voor de start van de restauratie van de Veerensmederij op de Wagenwerkplaats in Amersfoort. Locatie: Laswerkplaats op de Wagenwerkplaats, Soesterweg 244 te Amersfoort.

12.00 uur
Wethouder Kruyt woont de Wethoudersdag SZW bij.
Locatie: 't Spant te Bussum.

15.30 uur
Wethouder Van Daalen en wethouder Eerdmans nemen deel aan de Masterclass 'Licht op openbare ruimte', georganiseerd door de Vereniging van Nederlandse Gemeenten. Locatie: congrescentrum Orpheus, Churchillplein 1 te Apeldoorn.

16.00 uur
Wethouder Eerdmans spreekt op de afscheidreceptie van Hermien Hendrikx, voorzitter groepsdirectie Amersfoort, ROC ASA. Locatie: Leerhotel het Klooster, Daam Fockemalaan 10 te Amersfoort.

Donderdag 29 januari
09.00 uur
Wethouder Boeve brengt een werkbezoek aan DHL Express Benelux. Locatie: Terminalweg 36 te Amersfoort.

09.00 uur
Wethouder Kruyt brengt een werkbezoek aan verzorgingshuis de Koperhorst. Locatie: de Koperhorst, Paladijnenweg 275 te Amersfoort.

12.00 uur
Wethouder Eerdmans woont de door het ministerie van Verkeer en Waterstaat georganiseerde informatiebijeenkomst Basisnet Spoor bij. Als projectwethouder van het spoorwegemplacement (Wagenwerkplaats) is de wethouder nauw betrokken bij deze ontwikkeling. Locatie: Nieuwe kerk te Den Haag.

12.00 uur
Wethouder van Daalen en wethouder Hekman bezoeken de netwerkbijeenkomst 'groen, integratie en stedelijke vernieuwing'. Locatie: vertrek vanaf De Open Hof, Vogelplein 1 te Amersfoort.

17.30 uur
Burgemeester Van Vliet-Kuiper, wethouder Kruyt, wethouder Hekman en wethouder Luchtenveld bezoeken de afscheidsreceptie van Cees Krul, algemeen directeur Amfors groep. Locatie: De Flint, Stadshal, Coninckstraat 61 te Amersfoort.

20.00 uur
Burgemeester Van Vliet-Kuiper bezoekt de jubileumavond van EVON, de netwerkorganisatie voor vrouwelijke ondernemers uit de regio Gooi- en Eemland. Locatie: De Kamers, Wezeperweg 1 te Amersfoort.

Vrijdag 30 januari
10.30 uur
Wethouder Kruyt geeft de lezing 'Van waadplaats tot wijkplek' in de serie 'Het Wonder van Amersfoort' in het kader van het 750-jarig bestaan van de stad Amersfoort. Locatie: Berkenweg 11 te Amersfoort.

17.00 uur
Wethouder Eerdmans woont het voorproefje van 'Sofie aan tafel' bij. Locatie: Stadscafé de Observant, Stadhuisplein 7 te Amersfoort.

20.00 uur
Wethouder Eerdmans spreekt tijdens het vrijwilligersfeest van de Stichting Keiroze. Locatie: Zandfoort aan de Eem, Kleine Koppel 20-21 te Amersfoort.

Zaterdag 31 januari
12:30 uur
Wethouder Kruyt opent het Sint Joris kindercarnaval. Locatie: Neptunusplein te Amersfoort.

17.30 uur
Wethouder Kruyt woont het open podium bij van Circus Amersfoort dat zijn 5-jarig lustrum viert. Locatie: Circus Amersfoort, Spoorstraat 42 te Amersfoort.

13.00 uur
Wethouder Boeve onthult het beeld Marieke 2, het eerste gekozen kunstwerk in Vathorst. Wethouder Kruyt is hierbij aanwezig. Locatie: Grenspolder-Wageningseberg in Vathorst te Amersfoort.

Maandag 2 februari
16.30 uur
Wethouder Eerdmans opent de Katholieke Basisschool St. Joseph. Wethouder van Daalen is hierbij aanwezig.
Locatie: Disselplein 10 te Hooglanderveen.

18.00 uur
Wethouder Kruyt woont de aftrap van 'Proef Amersfoort' bij. Locatie: Het Bergpaviljoen, Utrechtseweg 180 te Amersfoort.

20.00 uur
Wethouder Hekman woont het Architectuurcafé Amersfoort bij. Het thema is 'Stadsentrees, de aangezichten van een stad'. Locatie: AKZO gebouw, Stationsplein 4-8 te Amersfoort.

Dinsdag 3 februari
16.00 uur
Wethouder van Daalen bezoekt de afscheidsreceptie van mw. drs. de Jong, directeur Hoofdbedrijfschap Detailhandel in Den Haag. Locatie: De Dialoog, Raadhuisplein 4 te Ermelo.

Woensdag 4 februari
10.30 uur
Wethouder Eerdmans woont de eerste les van de natuurboerderij Vathorst bij, met als thema 'Huidbekleding bij dieren en mensen'. Locatie: De Brinkhorst in Vathorst te Amersfoort.

Woensdag 4 februari
14.30 uur
Wethouder Eerdmans reikt een prijs uit tijdens de scholenmarkt van het Meridiaan College waar leerlingen in het kader van het project Duurzaamheid hun uitvinding of campagne presenteren. Locatie: Meridiaan College, locatie Het Nieuwe Eemland, Daam Fockemalaan 12 te Amersfoort.

Donderdag 5 februari
09.00 uur
Wethouder Hekman en wethouder Luchtenveld nemen deel aan de excursie Hogewegzone. Locatie: Amsterdam.

09.15 uur
Wethouder van Daalen ondertekent de groenconvenanten tussen het Rijk en dertien Nederlandse steden met als doel meer groen in de krachtwijken. Bij de ondertekening zijn de minister van LNV en de wethouders van de dertien betrokken gemeenten. Locatie: Natuurcentrum Arnhem, Ruitenberglaan 4 te Arnhem.

10.00 uur
Wethouder Eerdmans spreekt op de bijeenkomst 'Diversiteit en Zorg'. Locatie: Provinciehuis, Pythagoraslaan 101 te Utrecht.

Donderdag 5 februari
15.00 uur
Wethouder Eerdmans is aanwezig bij de netwerkbijeenkomst "Mengen of niet mengen: de (on)wenselijkheid van concentratiewijken". Locatie: Sociëteit De Witte, Plein 24 te Den Haag.

20.00 uur
Wethouder Kruyt geeft de lezing 'Van waadplaats tot wijkplek' in de serie 'Het Wonder van Amersfoort' in het kader van het 750-jarig bestaan van de stad Amersfoort. Locatie: De Laswerkplaats, Soesterweg 244 te Amersfoort.

vrijdag 6 februari
12.00 uur
Wethouder Kruyt neemt deel aan het arbeidsvoorwaardenoverleg Gemeenten, B-LOGA. Locatie: Hotel des Indes, Lange Voorhout 54-56 te Den Haag.

16.15 uur
Wethouder Eerdmans neemt het boek 'De ivoren dolk' in ontvangst. Het kinderboek, geschreven door Nico Voskamp in het kader van het 750-jarig bestaan van Amersfoort, gaat over een jongetje in middeleeuws Amersfoort. Locatie: De Observant, Stadhuisplein 7 te Amersfoort.

zaterdag 7 februari
20.30 uur
Wethouder Kruyt woont de première van Kwali Kuna bij een opera van Chiel Meijering. Locatie: De Lieve Vrouw, Lieve Vrouwestraat 17 te Amersfoort.

Noot voor de redactie,