Hoogste tijd voor `Functioneringsgesprek met jezelf' via loopbaancoach


Blijf baas in eigen loopbaan

HEERDE, 20090128 -- In deze roerige tijden voor de beroepsbevolking biedt Mijnloopbaancoach.nl de mogelijkheid in de spiegel te kijken naar het eigen zakelijke functioneren. Zo kan gratis een online `Functioneringsgesprek met jezelf' worden gevoerd om te kijken of je loopbaan nog op de gewenste koers ligt. Geen overbodige luxe gezien de recessie en gedwongen ontslagen. Het gratis functioneringsgesprek wordt aangeboden via www.mijnloopbaancoach.nl/gratistest

Zelf je carrière in de hand
Het Functioneringsgesprek met jezelf TM vormt onderdeel van het onafhankelijke online loopbaan coaching platform Mijnloopbaancoach.nl. Online loopbaan coaching is een nieuwe dienst die sterk groeit in populariteit. Met behulp van deze dienst zijn werknemers in staat hun carriere in eigen hand te nemen. Het beoordelen van je eigen functioneren is al lang niet meer voorbehouden aan de leidinggevende in het jaarlijkse functioneringsgesprek.

"Online loopbaan coaching maakt werknemers stuurman van hun eigen loopbaan. Het ontbreekt werknemers vaak aan concrete en doordachte plannen", aldus de initiatiefnemer van Mijnloopbaancoach.nl, Lia Kasteel. "Met het volledig via internet aangeboden programma heeft werkend Nederland een betaalbaar en toegankelijk alternatief in handen".

Eén van de eerste laagdrempelige E-HRM toepassingen
Net als de verschuiving van HR-taken naar het lijnmanagement wordt van werknemers steeds meer zelfredzaamheid en zelfwerkzaamheid gevraagd. Mijnloopbaancoach.nl biedt één van de eerste laagdrempelige E-HRM toepassingen op dit gebied. Zo kunnen zowel kleine als grote organisaties en haar werknemers invulling geven aan deze ontwikkeling.

Over Mijnloopbaancoach.nl
Het onafhankelijke online loopbaan coaching platform Mijnloopbaancoach.nl is eind 2008 gelanceerd. Initiatiefnemer Lia Kasteel heeft jarenlange ervaring op het gebied van coaching vanuit haar eigen coachingspraktijk. Kasteel coaching is aangesloten bij een tweetal landelijke beroepsverenigingen voor (loopbaan)coaches; NOLOC en NOBCO