Nederlandse marktintrede van DIRECTebanking.nl


DIRECTebanking.nl op de Webwinkel Vakdagen

AMSTERDAM/UTRECHT, 20090127 -- Precies op tijd voor de marktintrede stelt DIRECTebanking.nl zich voor de eerste keer aan de Nederlandse markt voor op de gerenomeerde beurs Webwinkel Vakdagen. De Nederlandse versie van het Direct-Payment-Systeem sofortüberweisung.de presenteert zich op de E-Commerce-beurs in Utrecht (NL) met een 32 qm grote stand met lounge en bar.

In Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland zijn wij reeds toonaangevend, nu is Nederland de volgende stap in de voortschrijdende internationalisering van de Payment Network AG. Andrea Anderheggen, bestuurslid en Chief Operating Officer van de Payment Network AG, legt uit: "De beurs Webwinkel Vakdagen is precies het juiste forum, om ons aan de Nederlandse markt voor te stellen. Wij hebben de ambitie DIRECTebanking.nl tot het toonaangevend Direct-overschrijvingssysteem in Nederland op te bouwen."

Op stand 19 staat het team van DIRECTebanking.nl gereed, de vragen van handelaren en journalisten te beantwoorden. "DIRECTebanking.nl is niet alleen gunstig en gebruiksvriendelijker als de systemen van de concurrentie, echter stelt de online-handelaar een ongelijk grotere klantenkring ter beschikking. Hoogste prioriteit is het vrijschakelen van verdere markten," aldus Anderheggen. "Tot midden 2009 willen wij de landen België, het Verenigd Koninkrijk en Frankrijk ook vrijschakelen - zo kan de online-handelaar werkelijk internationaal handelen."

De voordelen van een internationaal agerend en bankonafhankelijk betaalsysteem zijn voor Andrea Anderheggen overduidelijk: "Niet alleen de ongeveer negen miljoen klanten uit Nederland, maar ook de ongeveer 45 miljoen klanten uit Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland kunnen via DIRECTebanking.nl veiliger en sneller betalen. Met DIRECTebanking.nl staat de handelaar uit bijvoorbeeld Bronkhorst - de kleinste stad in Nederland - vandaag al 54 miljoen potentiële klanten, en binnenkort de hele wereld ter beschikking."

Over de Payment Network AG:
Met het betaalsysteem DIRECTebanking.com biedt Payment Network AG in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland alsook in Nederland (DIRECTebanking.nl) een veilige betaaldienst aan, die zonder registratie, het deponeren van rekeninggegevens of het opladen van tegoeden werkt. Via bankinterfaces wordt een supersnelle, directe en geautomatiseerde overschrijving van de rekening van de klant op de rekening van de handelaar mogelijk gemaakt. Dankzij de omvangrijke bescherming van de koper zijn de gebruikers van DIRECTebanking.nl tegen gevaren uit het internet verzekerd. De Payment Network AG is zowel in geval van vermogensschade alsook in geval van bedreigingen uit het internet (misbruik van gegevens, phishing, pharming) aansprakelijk. De door de TÜV Saarland geteste en gecertificeerde veiligheid van de dataverbindingen zijn conform de hoge standaards van eBanking.
Verdere informatie via www.DIRECTebanking.nl

Verdere informatie:
Payment Network AG, Andrea Anderheggen, COO, Fußbergstraße 1, 82131 Gauting
Tel.: 089-2020 889-0, Fax: 089-2020 889-29
E-Mail: aa@payment-network.com, internet: www.payment-network.com