DownTown Activity Then, Now & Soon groot succes


Cameraman RTL Boulevard geweigerd vanwege drukte

AMSTERDAM, 20090128 -- Begin deze week vond aan de start van de Amsterdam Fashion Week de Downtown Activity 'Then, Now & Soon' plaats in de Beurs van Berlage, Amsterdam. Tijdens deze show waarmee JenJenPR released werden de nieuwe collecties van Eleonore de Ruuk en Br.wn Clothes geshowd. Daarnaast werd er in samenwerking met Ewing Fashion Agency een heuse Second Life show getoond met dezelfde kleding en modellen. Zowel de gewone show alsmede de extra show aan het begin van de avond waren zo vol dat er diverse mensen bij ingang moesten worden geweigerd.

Directrice van JenJenPR, Jennifer Delano organiseerde de laatste twee jaar handenvol shows waaronder de Oranje Catwalk die in binnen- en buitenland gepubliceerd werd. Ook deze show was succesvol, naast het tevreden publiek dat in grote getale de show bezocht noemde de Amsterdam Fashion Week het een 'goed georganiseerde show' en kijkt uit 'naar een nieuwe JenJenPR show.'

Meer informatie

JenJenPR: no nonsence PR agency opgericht door Jennifer Delano dat op de 26ste januari 2009 met catwalkshows in de Beurs van Berlage de agency officieel released.
Meer informatie: www.jenjenpr.com

Jennifer Delano: Pr Agent en (fashion) reporter voor onder andere 360Fashion. Organiseerde meerdere catwalks afgelopen jaar met onder andere de eerste Second/Real life show, de Oranje Catwalk en de release van Artist magazine.
Meer informatie; www.jenniferdelano.com

Eleonore de Ruuk- designer die Ispo Brand New Style award 2008 won in Munich en geselecteerd is door ProjektGalerie showrooms voor de Berlijn Fashion Week als een van de 25 designers wereldwijd. Haar nieuwe collectie is geïnspireerd door kunstenaar César Manrique.
Capuchons, geometrische vormen, prints en het gebruik van sportieve stoffen dragen bij aan het street gevoel waarbij aan de andere kant het subtiele gebruik van elegante stoffen en vormen bijdragen aan een delicate stijl.
Www.eleonorederuuk.com

Melanie Brown- designer van br.wn clothes en winnaar van de Frans Molenaar prijs 2002. Haar wintercollectie 2009 heet 'TWICE'. Twice gaat over de vele aspecten van een individu, de verschillende kanten die elkaar aanschouwen, de verschillende kanten die met elkaar in overleg gaan bewegen met elkaar en ademen met elkaar.
Www.brownclotes.eu