Autonomy Records Management ontvangt SAP certificering


NIEUWEGEIN, 20090128 -- Autonomy, leverancier van infrastructuursoftware voor ondernemingen, maakt bekend dat de nieuwste release van haar oplossing Autonomy Records Management for SAP een certificering van SAP heeft ontvangen. Deze certificering kwam tot stand via het officiële SAP Software Partner Certification Program. Autonomy Records Management heeft circa één miljoen gebruikers wereldwijd, die zich in bijna iedere willekeurige branche bevinden.

Autonomy Records Management for SAP, een Information Governance oplossing voor SAP-gebruikers, kan naadloos geïntegreerd worden met SAP R/3. Daardoor is het een oplossing voor organisatiebrede records management en information governance functionaliteiten voor alle kritische SAP bedrijfsinformatie. Autonomy's kernsoftware, Intelligent Data Operation Layer (IDOL), vormt de basis van Autonomy Records Management en daarmee is het 's werelds meest geavanceerde oplossing voor het verwijderen en beheren van records. De unieke Meaning-Based Computing technologie van IDOL begrijpt de betekenis van alle gestructureerde, semi-gestructureerde en ongestructureerde content. De software kan daarnaast patronen tussen verschillende delen van informatie herkennen en daardoor onder andere de classificatie van records automatiseren en een documentstructuurplan opstellen. Autonomy Records Management is zeer schaalbaar en daarnaast formaat- en taalonafhankelijk.

"De officiële certificering van Autonomy Records Management for SAP is een belangrijke aanvulling op het accreditatieprogramma van Autonomy", aldus Simon Cole, vice president van de Autonomy Records Management oplossingen. "Wij zijn verheugd deze geavanceerde oplossing beschikbaar te kunnen stellen voor de uitgebreide customer base van SAP."

Voor meer informatie, bezoek www.meridio.com





Ingezonden persbericht