PERSBERICHT

Zaandam, 28 januari 2009

Wijzigingen Raad van Bestuur PontMeyer

PontMeyer, een vooraanstaande leverancier van hout en materialen voor de bouw in Nederland, maakt bekend dat op 26 januari jl. tijdens de Buitengewone Vergadering van Aandeelhouders kennis is gegeven van de benoeming van de heer A.J. Schouten tot voorzitter van de Raad van Bestuur.

Daarnaast heeft de heer J.P. Kruijer, na tien jaar als CFO bij PontMeyer in dienst te zijn geweest, te kennen gegeven een nieuwe uitdaging aan te willen gaan. De Raad van Commissarissen bedankt de heer Kruijer voor zijn belangrijke bijdrage aan de onderneming en wenst hem veel succes in de toekomst. De heer Kruijer zal nog tot 1 april a.s. in dienst blijven. Omtrent zijn opvolging zullen spoedig mededelingen worden gedaan.

Profiel
PontMeyer N.V. is een vooraanstaande leverancier van hout en materialen voor de bouw in Nederland. Het concern heeft ruim 1.000 medewerkers in dienst, verspreid over 52 vestigingen in Nederland. Dankzij een klantgerichte marktbenadering, een groeiend, innovatief en aansprekend producten- en dienstenaanbod, fijn vertakte geografische spreiding en een hoge servicegraad is PontMeyer een toonaangevende, betrouwbare en onmisbare partner voor bouwend Nederland.

Voor nadere informatie:
De heer A.J. Schouten
telefoon: 075 - 6536 210