CDG Europe BV


CDG Europe B.V. verkozen tot Best Nordic Aladdin Distributor 2008
28-1-2009

Aladdin Knowledge Systems, wereldwijd leverancier van Digital Right Management en Authenticatie oplossingen, heeft tijdens de jaarlijkse distributie bijeenkomst in München bekend gemaakt dat CDG Europe B.V. winnaar is geworden van de award voor 'Best Nordic Aladdin Distributor in the Benelux' voor het jaar 2008.

Deze award wordt uitgekeerd aan het bedrijf wat de Aladdin oplossingen het best weet te positioneren in de nog steeds groeiende remote access markt.

"Aladdin heeft recent de SafeWord oplossingen overgenomen, waar we een lange historie mee hebben", zegt Peter Hoekstra, algemeen directeur bij CDG Europe B.V. "De Aladdin authenticatie oplossingen passen naadloos bij ons Applicatie Beschikbaarheid concept. Ieder bedrijf wil controleren wie er binnenkomt en Aladdin bewijst niet alleen dat eenvoud en beveiliging goed samen gaan voor omgevingen van kleine bedrijven. Het is een zeldzaamheid dat leveranciers die eenvoud en effectiviteit ook kunnen behouden bij het inrichten van de beveiliging voor Enterprise omgevingen. Dit is wat Aladdin de juiste oplossing maakt voor veel klanten die met ons concept werken, het is geschikt voor ieder bedrijf, van klein tot groot.

CDG Europe B.V. is dé innovatieve IT distributeur in de Benelux markt en levert oplossingen voor optimale Applicatie Beschikbaarheid. De doelstelling van CDG is om met innovatieve producten en diensten, nieuwe proposities te vertalen naar de marktontwikkelingen en de marktvraag. Met producten als Chip PC, Citrix, Cranberry, Expand Networks, InstallFree, KACE, Platespin, RES Software, Vizioncore, VMware en Aladdin is CDG leider in het aanbieden en ondersteunen van marktgerichte oplossingen op het gebied van Applicatie Beschikbaarheid. CDG is van al deze producten geautoriseerd trainingscentrum en kan dan ook voorzien in maatwerk opleidingstrajecten voor zowel partners als eindgebruikers.

link

CDG Europe bv is dé innovatieve IT-distributeur en heeft naast haar vestiging in Nederland tevens vestigingen in België, Luxemburg, Duitsland, Groot-Brittannië, Ierland, Zweden, Finland en de Baltische staten. Hiermee ondersteunen wij onze internationale Partners, komen tegemoet aan de groeiende vraag naar een kennis partner voor onze proposities en vergroten ons blikveld. De doelstelling van CDG Europe bv is om samen met partners innovatieve producten en diensten te vertalen naar nieuwe proposities in lijn met de huidige marktontwikkelingen. Met leveranciers als Citrix, Microsoft SoftGrid, RES Software, VMware, Secure Computing, PlateSpin, Vizioncore, Expand Networks, Ardence, Thinstall, Blue Lane, Cranberry, Chip PC en HP Software is CDG leider in het aanbieden en ondersteunen van marktgerichte oplossingen op het gebied van Applicatie Beschikbaarheid. Het CDG Education Centre fungeert als geautoriseerd trainingscentrum voor al deze producten en kan ook voorzien in opleidingstrajecten op maat.

server based computing, server-based computing, SBC, application service provision, asp, cdg, nederland, citrix, expand, logcaster, powerfuse, softricity,Microsoft SoftGrid, demo, ICT, training, asp, consult, hosting, hosting, hotel, pilot, consultancy, it training, waar koop ik, distributie van, verkoop van, rashied akrum, tcsw, server-based computing, SBC, trainingen, thin client server, management, connectivity, integration, services, provider, netherlands,server based computing, cdg, nederland, distributie van, total costs of ownership, citrix, expand, logcaster, powerfuse, softricity,Microsoft SoftGrid, demo, ICT, training, asp, consult, hosting, hotel,pilot, consultancy, it training, server-based computing, trainingen, thin client server, management, connectivity, integration, services, application service provision, provider, netherlands