Gemeente Voerendaal

\ 28/1/2009 - Nieuwe trouwlocatie Voerendaal Villa de Proosdij

De gemeente Voerendaal heeft er een prachtige trouwlocatie bij gekregen waar paren hun huwelijk of geregistreerd partnerschap kunnen sluiten. Villa de Proosdij, het monumentale pand van de familie Habets te Klimmen, waar in een mooie zaal ceremonies gesloten kunnen worden.

Villa de Proosdij

Een mooi monumentaal pand, gelegen aan de Klimmenderstraat 2 te Klimmen.

In de mooie en sfeervol ingerichte zaal is er plaats voor het bruidspaar, de getuigen en zijn er ongeveer 25 zitplaatsen voor familie en vrienden.

Bij goed weer kan bij het prieeltje in de tuin de ceremonie plaatsvinden, hetgeen een unieke gelegenheid is. Vanuit de tuin hebt u een adembenemend uitzicht over het Limburgs heuvellandschap. Verder is er genoeg plek om auto's te parkeren. Natuurlijk mag het bruidspaar tot aan de deur rijden.

Interesse

Hebt u interesse in locatie Villa de Proosdij, neem dan contact op met de familie Habets , telefoonnummer 045 405 31 20, om de locatie te bekijken en te vragen of de gewenste datum vrij is. Voor meer informatie zie www.galeriejasper.nl.

Trouwlocaties

Naast deze mooie trouwlocatie beschikt de gemeente Voerendaal ook al over een mooie trouwkamer in het gemeentehuis én op iedere andere door het paar gekozen plek binnen de gemeentegrens. Voor meer informatie kijk op onze website www.voerendaal.nl

Informatie

Wanneer u definitief kiest voor de locatie Villa de Proosdij vergeet dan niet om de gemeente van uw reservering in kennis te stellen. U kunt dan tevens een afspraak maken voor de huwelijksaangifte

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling klantcontacten gemeente Voerendaal, bereikbaar via telefoonnummer 045 575 33 99 of via onze website www.voerendaal.nl.

U kunt ook (zonder afspraak) tijdens de openingstijden van het gemeentehuis terecht (adres: Raadhuisplein 1, Voerendaal).