Vier kerken in Nijmegen nodigen heel de stad uit voor de Alpha-cursus


NIJMEGEN, 20090104 -- Vanaf begin februari zullen vier kerken in Nijmegen een Alpha-cursus aanbieden. Op woensdag 28 januari 2009 wordt een Alpha-introductieavond gehouden, die ervoor is bedoeld om mensen op een gezellige en informele manier met deze Alpha-cursus te laten kennismaken.

In januari denken veel mensen eens extra na over wat het nieuwe jaar zal brengen. Er worden weer goede voornemens gemaakt of men vraagt zich af wat de zin van de dingen is. De Alpha-cursus is een goede plek om hier over te praten en om antwoorden te vinden op vragen.

Meer dan 150.000 mensen in Nederland hebben al een Alpha-cursus gevolgd. De Alpha-cursus biedt in 10 avonden en 1 weekend een vrijblijvende kennismaking met het christelijk geloof. Het biedt een ontspannen gelegenheid om hier meer over te leren. De cursus wordt in meer dan 1000 plaatsen gegeven door kerken van verschillende denominaties.

Op door middel van posters, folders, persoonlijke uitnodigingen en berichten in de media worden mensen in de omgeving Nijmegen uitgenodigd voor de Alpha-introductieavond en de Alpha-cursus. De introductieavond vindt plaats op woensdag 28 januari en wordt gehouden in de Hoeksteen, Bijleveldsingel 30. De toegang is gratis. De avond begint om 20:00 en iedereen is van harte welkom voor een hapje en een drankje en een vrijblijvende kennismaking met de Alpha-cursus. Jan Bakker, de directeur van Stichting Alpha-cursus Nederland zal ingaan op de vraag: Is het christelijk geloof niet saai, onwaar of achterhaald.

Iets voor u? Kom dan naar de introductieavond! Voor meer informatie: www.alphacursusnijmegen.nl of neem contact op met Edwin, bel 0616809155 of mail info@alphacursusnijmegen.nl.





Ingezonden persbericht