( BW)(MA-MODUSLINK) Intershop, ModusLink en Adobe Scene7 nemen deel aan Europese handelsbeurs voor e-commerce

JENA, Duitsland & WALTHAM, Massachusetts & SAN JOSE, California--(BUSINESS WIRE)--Jan 28, 2009--Intershop Communications AG, ModusLink Global Solutions(TM), Inc. (NASDAQ: MLNK) en Adobe Scene7® (NASDAQ: ADBE) zullen deelnemen aan de Webwinkel Vakdagen in Utrecht op 28-29 januari 2009. Het tweedaagse evenement is het belangrijkste podium voor e-commerce in Nederland en biedt gelegenheid aan e-Business professionals om meer te weten te komen over het volledige scala aan e-tailer processen, met inbegrip van marketing, verkoop, orderverwerking en logistiek.

Op de stand van Intershop/ModusLink/Adobe Scene7 zal de nadruk liggen op de levering van een volledige end-to-end oplossing voor e-commerce, van een robuuste infrastructuur tot een rijkere beleving van de klant en internationale afhandeling van de supply chain. In de gemeenschappelijke oplossing ligt de nadruk op de integratie van mediaoplossingen, e-commerce en leverings- en retourprocessen, om de efficiëntie van online bedrijven te vergroten en het verkeer, de omzet en de klantvastheid systematisch te verhogen.

Breng een bezoek aan Intershop, ModusLink en Adobe Scene7 tijdens de Webwinkel Vakdagen om meer te weten te komen over de toonaangevende software voor e-commerce van Intershop, Enfinity Suite 6, de e-Business Suite of Solutions van ModusLink, die naadloos kan worden geïntegreerd in de supply chain, en Adobe Scene7, het hosted rich-media platform dat is opgezet voor e-commercebedrijven en multichannel marketingbedrijven.

Over Intershop

Intershop Communications AG (Prime Standard: ISH2) is een vooraanstaande leverancier van uitgebreide oplossingen voor internationale e-commerce en online marketing. Intershop werd opgericht in 1992 en kent een lange traditie van bevordering van innovatie in e-commerce door middel van automatisering en vereenvoudiging van bedrijfsprocessen voor middelgrote tot grote organisaties. De standaardsoftware voor e-commerce van Intershop, Enfinity Suite 6, biedt een in hoge mate schaalbare en robuuste oplossing voor het zakendoen online, aangevuld met alle benodigde technische en zakelijke adviesdiensten. Intershop is tevens actief als Business Process Outsourcing (BPO) provider en beheert alle aspecten van online verkopen, met inbegrip van levering, online marketing en hosting. De oplossingen van Intershop worden wereldwijd gebruikt door meer dan 320 zakelijke klanten, waaronder HP, Sun Microsystems, BMW en Deutsche Telekom. Intershop heeft kantoren in de Verenigde Staten en Europa. Meer informatie over Intershop vindt u op internet op www.intershop.com.

Over ModusLink Global Solutions

ModusLink Global Solutions(TM), Inc. is een vooraanstaand bedrijf op het gebied van beheer van grensoverschrijdende bedrijfsprocessen voor de supply chain. Het Bedrijf voert essentiële processen uit voor klanten in de consumentenelektronicabranche, de geavanceerde technologiebranche en de communicatiebranche, zodat deze zich beter kunnen onderscheiden en nieuwe kanalen en markten kunnen aanboren. De geïntegreerde portfolio van oplossingen voor Business Process Outsourcing en supply chain technologie beslaat vier kerngebieden: supply chain, aftermarket, e-Business en rechtenbeheer. ModusLink Global Solutions heeft haar hoofdkantoor in Waltham, Massachusetts en meer dan 30 vestigingen verspreid over 14 landen - en heeft hiermee de meest uitgebreide wereldwijde vertegenwoordiging binnen de bedrijfstak. Voor meer informatie kunt u terecht op www.moduslink.com.

Over Adobe Scene7

Adobe Scene7 is het toonaangevende on-demand rich-media platform dat bedrijven in staat stelt hun opbrengsten te laten groeien, de beleving van de klant te verrijken en de productiekosten te verlagen. Er is geen enkel uitgebreider en krachtiger SaaS-platform voor automatisering van de productie en realisering van rich-media met een sterke impact. De rich-media oplossingen van Scene7 zijn gebaseerd op een robuust geïntegreerd technologieplatform voor ongeëvenaarde breedte, diepte, schaalbaarheid en gebruiksgemak voor rich-media. Tot de oplossingen behoren:
  • Dynamic imaging
  • eCatalogi
  • Visuele configurators
  • Gerichte e-mail en drukwerkreclame
  • eVideo's
  • Image management voor mediaportals
Met Scene7 kunnen bedrijven de volledige verkoop- en marketingcyclus verbeteren, om nieuwe klanten aan te trekken, deze naar de juiste producten te leiden en aan zich te binden als vaste klanten. Toonaangevende bedrijven van over de hele wereld hebben gekomen voor Scene7, zoals Amazon, Harrods, Otto UK, Renault UK, House of Fraser, John Lewis, Littlewood, Office Depot, Levi Strauss en QVC. Voor meer informatie kunt u terecht op www.scene7.com.

Dit persbericht bevat uitspraken met betrekking tot de toekomst waarin diverse onderwerpen aan de orde komen, waaronder bijvoorbeeld de verwachte voordelen van de combinatie van de e-Business Suite of Solutions van ModusLink met de Intershop Enfinity Suite en Adobe Scene7. Onder andere de volgende belangrijke factoren en onzekerheden zouden ervoor kunnen zorgen dat de resultaten in de werkelijkheid aanzienlijk afwijken van hetgeen wordt beschreven in deze uitspraken met betrekking tot de toekomst: het succes van ModusLink is mede afhankelijk van haar vermogen haar bedrijfsstrategie uit te voeren, en van de blijvende en groeiende vraag naar en marktaanvaarding van haar oplossingen en diensten, zoals de e-Business Suite of Solutions; het is best mogelijk dat ModusLink niet in staat zal zijn haar activiteiten en mogelijkheden uit te breiden zoals beoogd in haar bedrijfsstrategie; ModusLink zou problemen kunnen ondervinden bij het integreren van technologieën, activiteiten en personeel in overeenstemming met haar bedrijfsstrategie; ModusLink verkrijgt een aanzienlijk deel van haar omzet uit een beperkt aantal klanten, en het verlies van een van deze klanten zou aanmerkelijke schade toebrengen aan haar financiële positie en de haar bedrijfsresultaten; ModusLink levert in veel gevallen aan haar supply chain management klanten op basis van aankooporders en niet op basis van contracten met een minimum aankoopverplichting, waardoor de verkopen en het aandeel van de beoogde omzet die daadwerkelijk worden gerealiseerd onderworpen zijn aan schommelingen in de vraag, toename in de concurrentie en technologische veranderingen op de markten waarop het Bedrijf actief is; en er zijn risico's verbonden aan internationale activiteiten. Voor een gedetailleerde bespreking van risicofactoren die gevolgen kunnen hebben voor de toekomstige financiële resultaten en resultaten van de activiteiten van ModusLink verwijzen we u naar de documenten die door het bedrijf zijn ingediend bij de Securities and Exchange Commission, met inbegrip van het meest recente jaarverslag op Form 10-K en het kwartaalverslag op Form 10-Q. Uitspraken van ModusLink met betrekking tot de toekomst weerspiegelen de huidige verwachtingen van het management van ModusLink en zijn per definitie onzeker. We nemen niet de verplichting op ons de door ons gedane uitspraken met betrekking tot de toekomst te actualiseren.

Dit persbericht bevat uitspraken met betrekking tot de toekomst over toekomstige gebeurtenissen en financiële resultaten en activiteiten van Intershop. De uiteindelijke gebeurtenissen en resultaten kunnen aanzienlijk afwijken aan hetgeen in zulke uitspraken met betrekking tot de toekomst wordt uitgedrukt of geïmpliceerd. Tot de risico's en onzekerheden die tot zulke afwijkingen kunnen leiden behoren, onder andere: de relatief korte tijd die Intershop tot nog toe actief is geweest, de onvoorspelbaarheid van toekomstige inkomsten en uitgaven en mogelijke schommelingen in omzet en bedrijfsresultaten, sterke afhankelijkheid van grote transacties waarbij één klant is betrokken, trends op de consumentenmarkt, de mate van concurrentie, seizoenswerking, risico's in verband met elektronische beveiliging, mogelijke regulering door de overheid en algemene economische omstandigheden.

ModusLink Global Solutions is een handelsmerk van ModusLink Global Solutions, Inc. Alle andere namen van bedrijven en producten zijn handelsmerken of gedeponeerde handelsmerken van de respectieve bedrijven.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

CONTACT:

Intershop
Dr. Ute Danz, +49-3641-50-1000
Director Corporate Development
pr@intershop.com
of
ModusLink
Media:
Farrah Phillipo, +1 781-663-5096
Corporate Communications Manager
farrah_phillipo@moduslink.com
of
Beleggers-Financieel:
+1 781-663-5012
ir@moduslink.com
of
Adobe
Max Childs, +44 7825 942 742
mchilds@adobe.com