Ingezonden persbericht

PERSBERICHT

Schiedam, 22 januari 2009

Volop ruimte voor uw woon(werk)wensen!
Start verkoop nieuwbouw Het Terras

Woensdag 28 januari 2009 start de verkoop van nieuwbouwproject 'Het Terras' aan de Burgemeester van Haarenlaan in de Schiedamse wijk Nieuwland. Het project wordt ontwikkeld door Woonplus Schiedam en omvat 33 geschakelde eengezinswoningen met een tuin op het zuiden. Het Terras vormt samen met de projecten Het Prieel en Het Bordes de groene woonwijk Nieuwe Tuinen.

De woningen zijn zeer geschikt voor gezinnen of voor kleine ondernemers. Door de flexibele woonplattegronden kunnen de ruimtes optioneel naar eigen wens en gebruik worden ingedeeld.
Het vertrek dat grenst aan de tuin is ideaal als kantoor aan huis maar kan ook als atelier, extra slaapkamer of als woonkeuken worden gebruikt. De woningen bestaan standaard uit drie woonlagen en een plat dak. Ze hebben een woonoppervlak van ongeveer 140 vierkante meter. Een optionele vierde woonlaag, met of zonder dakterras, behoort tot de mogelijkheden.

Flinke korting
De prijzen voor de tussenwoningen zijn E 255.000,- en voor de hoekwoningen E 260.000,-. Woonplus biedt zeer gunstige aankoopvoorwaarden voor zowel koopstarters als doorstromers om het kopen van een woning binnen dit project nog aantrekkelijker te maken. Van de tussenwoningen worden tien woningen verkocht met de 'Slimmer Kopen® regeling'. Hiermee kan het kortingspercentage op de aankoopsom oplopen tot maar liefst 20%. Ook buiten deze regeling gelden aantrekkelijke aankoopvoorwaarden.

Informatiebijeenkomst
De bouw van Het Terras start naar verwachting in het najaar van 2009. Ruim een jaar later worden de woningen opgeleverd. Via www.nieuwetuinen.nl kunnen geïnteresseerden zich uitgebreid informeren over de woningen van Het Terras. Voor meer informatie of voor een persoonlijk gesprek zijn zij ook van harte welkom op de informatiebijeenkomst op 5 februari van 17.00 tot 19.30 uur aan de Valeriusstraat 5 in Schiedam. Voor de verkoop geldt géén inschrijfprocedure. Geïnteresseerden kunnen rechtstreeks contact opnemen met makelaar Anke Bodewes, telefoonnummer (010) 246 44 44.



Ingezonden persbericht