Gemeente Zijpe


2008-01-28 Het Gehandicapten platform blikt terug op 2008 en blik vooruit op 2009


Hierbij wil het Gehandicapten Platform iedereen bedanken voor hun belangstelling die is getoond in 2008. Er is veel gedaan binnen het platform en zijn van plan ons in te blijven zetten voor de gehandicapte medemens.

Wij zouden het fijn vinden als nog enkele mensen ons willen ondersteunen. U bent van harte welkom om onze team te versterken.

Ook in 2009 willen wij de zelfredzaamheid van gehandicapten aan de orde te blijven stellen, dit door toegankelijkheid van gebouwen kritisch te bekijken en met Uw hulp zal dat zeker lukken.

Het team staat er klaar voor.

In de nieuwsbrief kan u nog veel meer lezen over onze plannen.

De nieuwsbrief kunt u lezen op onze internetpagina www.gpz-zijpe.nl of u kunt hem aanvragen bij

het Gehandicapten Platform Zijpe, ook kunt u op onze Hyves pagina terecht www.g-p-z.hyves.nl.

In 2009 gaan wij ook de basisscholen bezoeken met een Ganzenbordspel om groepen 7 en 8 te leren wat het is om een handicap te hebben.

Het Gehandicapten Platform Zijpe werkt aan het Gehandicapten Informatie Project Scholen (GIPS). Dit voorlichtingsproject beoogt de kinderen van de groepen 7 en 8 van de basisscholen vertrouwd te maken met het begrip handicap. Ze laten zien en ervaren wat het is om een handicap te hebben en hoe mensen daarmee om kunnen gaan. Dit zal in 2009 van start gaan.

Wilt u iets melden of heeft u ideeën laat het ons weten.

Postadres:

Gehandicapten Platform Zijpe

Mevr. L. Sloterdijk

Grote Sloot 249

1752 JN St. Maartensbrug

E-mail: GPZ@kpnplanet.nl