Gemeente Pekela


Uniek docentenconcert muziek-, dans- en theaterschool

De docenten van de Muziek-Dans en Theaterschool Veendam/Pekela geven een uniek concert op donderdag 29 januari a.s. Naast lesgeven zijn de docenten vaak ook uitvoerend musicus, acteur of danser. Het Docentenconcert start om 19.30 uur en vindt plaats in het theater van vanBeresteyn.

Het programma is afwisselend. Er worden klassieke stukken gespeeld van bijvoorbeeld Glinka, Mendelssohn en Bach. Ook minder bekende componisten komen langs zoals Brian Bonsor en Piazzolla. Bovendien worden er composities gespeeld door eigen docenten. Op viool en accordeon wordt een aantal traditionals gespeeld en Klezmer.

Ook treden de docenten Lichte muziek op. Ze vormen samen een combo en spelen onder andere een aantal eigen composities. De docent zang/lichte muziek zingt nummers van Jobim en De Saudade. En, er wordt een improvisatie gedanst geïnspireerd op de sprookjes uit Duizend-en-één-nacht door één van de dansdocenten, uiteraard op live-muziek.

Het volledige programma kunt u vinden op de nieuwe website van de Muziek-, Dans- en Theaterschool:

www.mdtveendam.nl

Voor 2 euro kunt u het Docentenconcert bijwonen. Kaarten kunnen worden gereserveerd via muziekschool@veendam.nl of t. 0598-317740. Iedereen uit Veendam en Pekela is welkom!