Deelgemeente Feijenoord Rotterdam

Bewonersbijeenkomst Hillekop

De deelgemeente werkt hard aan de wijk. Het viaduct aan de Brede Hilledijk is inmiddels voor een groot deel gesloopt. Oversteken van/naar de Brede Hilledijk en de Laan op Zuid kan via een tijdelijk fiets en wandelpad, dat speciaal hiervoor is aangelegd. Wat gebeurt er nog meer in uw wijk?

Wij houden u graag op de hoogte. Kom daarom naar de bewonersavond op donderdag 29 januari 2009 van 19.00 uur tot 20.30 uur in Wooncafé Hillekop, Hillelaan 11.

In juni 2008 was de eerste bewonersbijeenkomst over de tijdelijke inrichting van de Brede Hilledijk. De deelgemeente, Stadstoezicht en Gemeentewerken hebbent met bewoners gesproken, onder andere over de sloop van het RET-viaduct, herinrichting van de verkeerssituatie op de Laan op Zuid/Vuurplaat en het upgraden van de Hillekop. De bijeenkomst gemist? Op donderdag 29 januari 2009 is een tweede bewonersbijeenkomst. U bent hiervoor van harte uitgenodigd! Onderwerpen die dan aan bod komen zijn:


- Tijdelijke herinrichting Brede Hilledijk

- Hillekop

- Tijdelijke wijziging verkeerssituatie

- Parkstad (fase 1)

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de gebiedsregisseur Midden van de deelgemeente Feijenoord, Ton Buitendijk. U kunt hem bereiken via het telefoonnummer (010) 291 60 45 of per e-mail: t.buitendijk@feijenoord.rotterdam.nl.