Werkspot.nl en Nieuwbouwwoningen.nl sluiten samenwerkingsovereenkomst

29/01/2009 09:44

Preach

Persbericht

Werkspot.nl en Nieuwbouwwoningen.nl sluiten samenwerkingsovereenkomst

Bundeling van krachten leidt tot extra service voor kopers nieuwbouwwoning

Tilburg, 29 januari 2009 - Werkspot.nl, dé marktplaats voor klussen in en om het huis, en Nieuwbouwwoningen.nl, het grootste nieuwbouwportaal van Nederland, hebben een samenwerkingsovereenkomst gesloten om kopers van nieuwbouwwoningen optimaal van dienst te zijn. Na aankoop van een nieuwbouwwoning begint de zoektocht naar goede vakmannen of een betrouwbaar klusbedrijf. Door de krachten met Werkspot.nl te bundelen, kunnen bezoekers van Nieuwbouwwoningen.nl eenvoudig en snel klussen plaatsen waarop ingeschreven vakmannen een bod uitbrengen. Referenties van eerdere gebruikers zorgen ervoor dat nieuwe gebruikers een goed beeld krijgen van de kwaliteit van de vakman of het klusbedrijf.

Arno Korbijn, directeur van Nieuwbouwwoningen.nl: 'Wij willen bezoekers van Nieuwbouwwoningen.nl niet alleen voor aankoop van hun woning van dienst zijn, maar ook als de nieuwbouwwoning eenmaal is gekocht. Door de samenwerking met Werkspot.nl kunnen wij onze bezoekers nu ook helpen bij het vinden van de juiste vakman. Het spreekt voor zich dat wij hebben gekozen voor een online oplossing. Werkspot.nl is marktleider en garandeert ons bovendien de kwaliteit die wij de bezoekers van Nieuwbouwwoningen.nl willen bieden."

"Voor Werkspot.nl is het belangrijk om op het juiste moment bij mensen in beeld te komen. De alliantie met Nieuwbouw- woningen.nl helpt ons hierbij. Er moet na aankoop van een nieuwbouwwoning vaak veel gebeuren. Zeker als je een huis in een nieuwe woonplaats hebt gekocht, is het vaak een hele klus om de juiste vakmannen te vinden. Werkspot.nl draagt daar nu dus ook via de samenwerking met Nieuwbouwwoningen.nl zijn steentje aan bij", zegt Joost Gielen, directeur van Werkspot.nl.

Over Werkspot.nl

Werkspot.nl is de eerste en grootste online marktplaats voor klussen in en om het huis en is opgericht in 2005. Het principe van Werkspot.nl is eenvoudig: opdrachtgevers plaatsen hun klus - hoe klein of groot ook - op de website. Ingeschreven klusbedrijven en vakmannen brengen hier vervolgens een bieding op uit. De prijs komt tot stand via het principe van de 'Dutch auction', een veiling waar men in de regel alleen zal onderbieden. Werkspot.nl werkt samen met een groot aantal brancheverenigingen om de kwaliteit van de deelnemende klusbedrijven hoog te houden. Verder geven opdrachtgevers een rapportcijfer aan de vakman zodra een klus is afgerond. Op deze manier krijgen medegebruikers een beeld van de kwaliteit van de vakman of klusbedrijf. Werkspot.nl streeft er naar een transparant en laagdrempelig platform te zijn waarop vraag en aanbod eenvoudig op elkaar kunnen worden afgestemd. Kijk voor meer informatie op www.werkspot.nl

Over Nieuwbouwwoningen.nl

Nieuwbouwwoningen.nl is het grootste nieuwbouwportaal van Nederland met maandelijks 300.000 unieke bezoekers en 3.000.000 pageviews. Nieuwbouwwoningen.nl geeft haar bezoekers up-to-date informatie over het huidige nieuwbouwaanbod in Nederland én informatie over alle andere zaken die spelen op het gebied van wonen. Bovendien besteedt Nieuwbouwwoningen.nl veel aandacht aan het buitenlandse nieuwbouwaanbod. Kijk voor meer informatie op www.nieuwbouwwoningen.nl.

Noot voor de redactie,