Gemeente Bernheze


Besluit wijziging bebouwde komgrenzen

Het college van burgemeester en wethouders is voornemens de bebouwde komgrenzen op diverse wegen in de gemeente Bernheze te actualiseren ten aanzien van de Wegenverkeerswet 1994. De wijzigingen zijn nodig in verband met herinrichting van wegen, ontwikkeling van woongebieden of kleine correcties in de huidige ligging van bebouwde komgrenzen. Er zijn wijzigingen in Heesch, Nistelrode, Vorstenbosch en Heeswijk-Dinther.

Inzage: Het ontwerpbesluit ligt met bijhorende tekeningen, conform afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht, vanaf maandag na publicatie zes weken tijdens de openingstijden ter inzage in het gemeentehuis in Heesch.

Zienswijze: Tijdens de inzagetermijn kunnen belanghebbenden hun zienswijze over het ontwerpbesluit schriftelijk of mondeling naar voren brengen. Het inbrengen van mondelinge zienswijzen kan alleen op afspraak. Schriftelijke zienswijzen dienen te worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders van gemeente Bernheze, postbus 19, 5384 ZG Heesch.

Alleen de belanghebbende die een zienswijze heeft ingediend, kan in de verdere procedure beroep instellen en dan nog uitsluitend voor de onderdelen van het besluit waartegen de zienswijze zich richtte. Deze beperking geldt niet voor eventuele wijzigingen in het definitieve besluit ten opzichte van het ontwerpbesluit.

Adresgegevens

Bezoekadres: De Misse 6,
5384 BZ Heesch
Postadres: Postbus 19,

5384 ZG Heesch
gemeente@bernheze.org
Tel. (0412) 45 88 88
Fax (0412) 45 46 35
kijk eens bij:
WOZ-loket