Politie Utrecht

Persberichten Eemland noord, 11.30 uur

Utrecht, 29-01-2009

Onder invloed

BAARN Een 43-jarige vrouw uit Baarn is woensdag 28 januari aangehouden voor rijden onder invloed. De vrouw reed omstreeks 23.40 uur met haar snorfiets over de Acacialaan en werd gecontroleerd oor agenten. Ze had te veel gedronken en moest mee naar het politiebureau voor ademanalyse. Daar bleek dat zij 930 ug/l in haar lichaam had. Tegen de vrouw is proces-verbaal opgemaakt en zij kreeg een rijverbod van elf uur.

Hennepkwekerij en gestolen auto

SOESTERBERG Op de Stemerdingweg heeft de politie een 32-jarige man uit Hilversum aagehouden op verdenking van diefstal van een auto en het overtreden van de Opiumwet.

Omstreeks 18.50 uur stelde de politie een onderzoek in naar een gestolen auto. Agenten hadden informatie de auto mogelijk in een pand aan de Stemerdingweg zou staan. Ter plaatse zagen agenten een hennepkwekerij met 100 planten die bijna geoogst konden worden. De stroom bleek te worden gestolen. Alle spullen zijn in beslag genomen. De gestolen auto werd ook aangetroffen. Een 32-jarige man die aanwezig was in het pand, is aangehouden. Hij bleek nog een boete open te hebben staan van 1800 euro. De man is ingesloten.