CDA afdeling Gelderland


advieslijst voor de Europese verkiezingen vastgesteld
---

Beste lezers van mijn Europa Journaal,

Afgelopen vrijdag heeft onze partij het CDA, de advieslijst voor de Europese verkiezingen vastgesteld zoals die naar de gemeentelijke afdelingen wordt verzonden.

Zoals u weet wil ik mij graag blijven inzetten voor Europa en het CDA. Daarom voel ik mij zeer vereerd dat zowel de provincie Gelderland als Overijssel mij officieel als kandidaat hebben voorgedragen. Het resultaat is eervol.

Met een goed gevoel kijk ik terug op de afgelopen periode: op verschillende terreinen hebben mijn EVP-collegaâs mij tot hun voorzitter gekozen. Na de benoeming van Camiel Eurlings als minister hebben mijn CDA collegaâs mij gekozen tot voorzitter van de CDA-delegatie in het Europees Parlement. Ik mocht woordvoerder zijn voor het hele Parlement op grote dossiers.

Een hoogtepunt in de afgelopen jaren was mijn verkiezing als Europarlementariër van het Jaar op het gebied van Ontwikkelingssamenwerking en de nominatie in 2008 in de categorie Handel.

De komende maanden staan in het teken van de Europese verkiezingen op 4 juni a.s. In 1999 en in 2004 heb ik van veel mensen de voorkeurstem gekregen. Dat zie ik als een grote eer en tegelijkertijd een grote verantwoordelijkheid.

Wij houden u graag op de hoogte en hopen natuurlijk weer op uw steun te mogen rekenen!

Als u vragen of opmerkingen over het Europees Parlement of de verkiezingen heeft, aarzelt u dan niet ons te informeren. Wij staan voor u klaar!

Met een hartelijke Europese groet,

Maria Martens
Lid van het Europees Parlement
maria@mariamartens.nl

Met vriendelijke groet,
Diny van Mechelen - Smits
Medewerkster Maria Martens - kantoor Nederland
info@mariamartens.nl

---

Geschreven door: beheerder_gelderland
Geplaatst op: 29-1-2009