Politie Zeeland

W-180-2009 Getuigen gezocht na verkeersongeval

Een 47-jarige automobiliste uit Vlissingen is vanmorgen betrokken geraakt bij een ongeluk.
De vrouw reed om 07.15 uur over het kruispunt Sloeweg/Gerbrandylaan in haar woonplaats toen zij moest uitwijken voor een plotseling overstekende fietser. De vrouw maakte een stuurcorrectie en kwam hierdoor tegen de paal van een verkeerslicht aan te staan. Haar auto beschadigde zwaar en is vermoedelijk total loss. De fietser is doorgereden. Twee getuigen hebben de geschrokken vrouw opgevangen. Zij hebben mogelijk het ongeluk zien gebeuren en de politie wil graag met deze mensen in contact komen. Zij, en andere getuigen, worden verzocht zich te melden op het politiebureau in Vlissingen, of te bellen met 0900-8844.

O-181-2009 Staand net gestolen bij de Oesterdam
Tussen 17.30 uur dinsdagavond en 11.00 uur woensdagochtend is bij de Oesterdam, ter hoogte van de Bergsediepsluis een staand net gestolen.
Het net was daar neergezet door een Tholenaar. Het was ongeveer 200 meter lang en enkele honderden euro's waard.

O-182-2009 Aanrijding met letsel, Goes
Vanmorgen omstreeks 08.30 uur heeft een aanrijding plaatsgevonden op het zebrapad bij het ROC in Goes (Fruitlaan).
Een 30-jarige automobiliste uit Goes kwam vanuit de richting van de Kloetingseweg en zag een 15-jarige jongen uit de gemeente Reimerswaal, die juist het zebrapad overstak, over het hoofd. De vrouw schepte de jongen en deze kwam met zijn hoofd op het wegdek terecht. De jongen is overgebracht naar het ziekenhuis, daar constateerde men in ieder geval een gebroken schouder. Over enig hoofdletsel is nog niets bekend. In het ziekenhuis wordt op dit moment een scan van zijn hoofd gemaakt. Tegen de vrouw die het ongeval heeft veroorzaakt wordt proces-verbaal opgemaakt.