Ingezonden persbericht


---PERSBERICHT---

Kreuze Telecom BV valt twee maal in de prijzen.
Kreuze Telecom BV heeft de de T-mobile Service Partner Award 2008 en de Alcatel-Lucent Market Innovation Award 2008 in ontvangst mogen nemen.

Maastricht-Airport, 27-01-2009

Afgelopen week heeft Kreuze maar liefst twee prijzen in ontvangst mogen nemen. Kreuze ontving 19 januari jl. de T-mobile Service Partner Award 2008 als beste oplossingsgerichte partner in 2008 en op 21 januari jl. mocht Kreuze de Alcatel-Lucent Market Innovation Award 2008 in ontvangst nemen als meest innovatieve en oplossingsgerichte telecommunicatie bedrijf van Nederland.

De T-mobile Service Partner Award 2008 ontving Kreuze mede voor haar innovatieve rol in het bedenken en implementeren van nieuwe klantgerichte toepassingen op het mobiele netwerk van T-Mobile. Als voorbeelden gelden onder andere de uitstekende performance en verwerving van de projecten voor de Meander Zorggroep in Heerlen en voor Bureau Jeugdzorg Limburg te Roermond.

Wat de Award speciaal maakt is dat de Award voor de eerste keer wordt uitgereikt maar ook dat de jury die de winnaar heeft gekozen bestond uit medewerkers van T-Mobile maar ook uit de T-Mobile Business Partners. Je kan dus stellen dat de prijs ook afkomstig is van Kreuze's collega Partners.

Op 21 januari mocht Kreuze Telecom op de jaarlijkse bijeenkomst van Alcatel-Lucent dealers de Market Innovation Award in ontvangst nemen. De Award wordt door de distributeur van Alcatel-Lucent telecomoplossingen elk jaar uitgereikt aan de best presterende dealer in Nederland.

"Kreuze Telecom mag zich onder deze groep scharen, omdat zij steeds met vernieuwende telecom- en dataoplossingen weet te komen. Aan de hand van de wensen van de klant en de vele nieuwe mogelijkheden van de systemen, ontwerpt Kreuze Telecom altijd vooruitstrevende en stabiel werkende oplossingen. Dit blijft in de telecomwereld niet onopgemerkt en daarom kregen Wil Wintjens en Noël Luijten van Kreuze uit handen van Ed Jans, directeur distributeur NeXTeL, de felbegeerde Award", aldus het Juryrapport.