Ingezonden persbericht



- PERSBERICHT-

TVGids.nl nu ook op mobiele telefoon

Hilversum, 29 januari 2009 - TVGids.nl is sinds kort aangepast voor de mobiele telefoon. En de site slaat nu al enorm aan.

Top-tien
Carl Lunenborg, hoofdredacteur TVGids.nl:"In de eerste paar dagen telden we 16.000 unieke bezoekers die samen 74.000 pagina's raadpleegden. Wanneer je deze cijfers lineair doortrekt naar een maand, staan we al in de top-tien van de best bezochte mobiele sites in Nederland."

Lang gewacht
TVGids.nl heeft lang gewacht met de lancering van de mobiele website omdat men nog niet compleet genoeg kon zijn en de doorbraak in mobiel internet pas vorig jaar zichtbaar werd. "In het najaar van 2008 hebben we daarom besloten ermee door te gaan. We kunnen nu net als met de gewone website de meest actuele programmagegevens en compleet nieuws bieden in plaats van alleen maar lijstjes van tv-programma's met tijden die je bij enkele andere aanbieders van mobiele tvgidsen zag." De mobiele site van TVGids.nl biedt 90 zenders en 25.000 tv-programma's per week, plus Nu & Straks-overzichten en tips voor films, series en sportprogramma's.

Nieuwe mogelijkheden
De mobiele site van TVGids.nl is nog volop in ontwikkeling. Zo zullen zich voortdurend nieuwe mogelijkheden voordoen om het product te optimaliseren. De site is op te roepen op elke mobiele telefoon met internettoegang via www.tvgids.nl

Over TVGids.nl
TVGids.nl is met ruim 2,1 miljoen unieke bezoekers en bijna 70 miljoen pageviews per maand de grootste elektronische programmagids van Nederland. De gratis site behoort tot de Nederlandse top 30 van best bezochte sites en werd onder meer verkozen tot Website van het Jaar 2007.

Over Programmabladen AKN
Programmabladen AKN in Hilversum is het samenwerkingsverband van de omroepen AVRO, KRO, NCRV en Sanoma Uitgevers. Als de op een na grootste publiekstijdschriften uitgeverij van Nederland zorgen wij er voor dat elke week circa 1,6 miljoen abonnees en losse kopers hun tijdschrift ontvangen. Daarnaast zijn wij uitgever van de nieuwe glossy Maria, het kwartaalblad Vier en diverse websites waaronder TVGids.nl, de grootste elektronische programmagids van Nederland en Televizier.nl. Voor meer informatie: www.programmabladenakn.nl