Gemeente Nijmegen

Persuitnodiging

Datum Nummer persbericht 29 januari 2009 090129R

Ondertekening intentieovereenkomst Topsport- en Innovatiepark De Goffert

Op zondag 1 februari vindt in het Nijmeegse Goffertstadion de symbolische ondertekening plaats van de intentieovereenkomst 'Topsport- en Innovatiepark De Goffert'. Met de ondertekening bekrachtigen de tien projectpartners hun individuele intentieovereenkomst met de gemeente Nijmegen en geven ze uiting aan hun wens een plek te krijgen in het nieuw te bouwen topsportcentrum rondom het stadion van NEC. De pers is van harte uitgenodigd om bij dit moment aanwezig te zijn en bijgepraat te worden over de stand van zaken en het vervolg van het project.

De volgende partijen zullen de intentieovereenkomst met de gemeente ondertekenen: NEC, Matrixx Magixx, volleybalvereniging VoCASA, turnvereniging De Hazenkamp, St. Top Judo Nijmegen, UMC St Radboud, Sanasport/Canisius-Wilhemina Ziekenhuis, St. Maartenskliniek, St. ROC Nijmegen en Hogeschool Arnhem Nijmegen.

Het programma van de bijeenkomst is als volgt: 13.15 uur Toelichting op stand van zaken plannen Topsport- en Innovatiepark De Goffert door wethouder Paul Depla 13.30 uur Symbolische ondertekening intentieovereenkomst door vertegenwoordigers betrokken organisaties 13.40 uur Gelegenheid tot het stellen van vragen aan vertegenwoordigers betrokken organisaties 14.00 uur Einde bijeenkomst

Indien u de bijeenkomst wilt bijwonen, dient u zich uiterlijk vrijdag aan te melden



Gemeente Nijmegen