Gemeente Borsele

Vergunning Wet milieubeheer

Spoorstraat 18, âs-Gravenpolder

Â

Onderwerp

Het college van burgemeester en wethouders heeft op 13 januari 2009 een vergunning op grond van de Wet milieubeheer verleend voor het oprichten en in werking hebben van een spuiterij voor het opbrengen van PU-coatings op isolatiematerialen ten behoeve van stadsverwarming e.a. De vergunning heeft betrekking op de inrichting Spoorstraat 18 in âs-Gravenpolder. Aan de vergunning zijn voorschriften verbonden ter bescherming van het milieu. De vergunning is ten opzichte van het ontwerp niet veranderd.

Â

Inzage

U kunt de vergunning en de overige van belang zijnde stukken van 30 januari tot en met 12 maart 2009 inzien in het gemeentehuis, Stenevate 10 in Heinkenszand. Openingstijden maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 12.30 uur. De beschikking is ook in te zien op www.borsele.nl/milieubeheer.

Â

Beroep

Belanghebbenden kunnen tot en met 12 maart 2009 een gemotiveerd beroepschrift tegen de vergunning indienen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA 's-Gravenhage. Beroep kan alleen worden ingesteld door een belanghebbende die al zienswijzen over de ontwerpvergunning naar voren heeft gebracht.

Op deze regel bestaan twee uitzonderingen:

a. het beroep beperkt zich tot de eventuele wijzigingen in de vergunning ten opzichte van het ontwerp;

b. betrokkene kan redelijkerwijs niet worden verweten geen zienswijze over de ontwerpvergunning naar voren te hebben gebracht.

Benadrukt wordt, dat hoewel iedereen gelegenheid heeft gehad zienswijzen over de ontwerpvergunning naar voren te brengen, het recht van beroep alleen toekomt aan degene die een rechtstreeks belang heeft bij de vergunningverlening. Tegelijkertijd met het beroep kunt u een verzoek indienen tot het treffen van een voorlopige voorziening bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. De vergunning wordt niet van kracht voordat op dat verzoek is beslist.

Â

Heinkenszand, 29 januari 2009