Gemeente Borsele

Ontwerpvergunningen Wet Milieubeheer

De Witte Agro, Spoorstraat 1 en 51, âs-Gravenpolder en Traas Ongediertebestrijding, Spoorstraat 5b, âs-Gravenpolder


---

Aanvraag

Het college van burgemeester en wethouders heeft op respectievelijk 29 en 30 december 2008 een aanvraag om een milieuvergunning ontvangen. In beide gevallen betreft het aanvragen voor het uitbreiden van de inrichting met een opslag- en verkooppunt van carbid en voor het in werking hebben, na die verandering, van die tot de inrichtingen behorende onderdelen, waarmee de verandering samenhangt. Deze bedrijven zijn respectievelijk gelegen aan de Spoorstraat 1 en 51 en aan de Spoorstraat 5b in âs-Gravenpolder.


---

Het college van burgemeester en wethouders van Borsele is van plan de gevraagde vergunningen te verlenen. Aan de vergunningen zullen voorschriften verbonden worden ter bescherming van het milieu.


---

Inzage

U kunt de aanvragen, de ontwerpvergunningen en de overige van belang zijnde stukken inzien vanaf 30 januari tot en met 12 maart 2009 in het gemeentehuis, Stenevate 10 in Heinkenszand.

Ook zijn de ontwerpvergunningen in te zien op www.borsele.nl/milieubeheer.

Â

Zienswijzen

Gedurende de termijn van de ter inzage legging kan een ieder zijn zienswijze naar keuze schriftelijk of mondeling naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders van Borsele, Postbus 1, 4450 AA Heinkenszand. Voor het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze dient u uiterlijk een week voor het einde van de inzagetermijn contact op te nemen met de afdeling Ruimtelijke ordening en milieu op nummer (0113) 233428 voor het maken van een afspraak.

Uw persoonlijke gegevens worden niet bekendgemaakt als u daar, gemotiveerd, om vraagt. Gedurende de termijn van de ter inzage legging worden nieuwe relevante stukken en gegevens eveneens ter inzage gelegd.

Â

Beroep

Te zijner tijd kan tegen de vergunning(en) beroep bij de Raad van State worden ingesteld door een belanghebbende als die:
* een zienswijze heeft ingebracht tegen de ontwerpvergunning(en);
* bezwaar heeft tegen wijzigingen in de vergunning(en) ten opzichte van de ontwerp- vergunning(en);

* redelijkerwijs kan aantonen niet in staat te zijn geweest om een zienswijze in te brengen tegen de ontwerpvergunning(en).

Â

Heinkenszand, 29 januari 2009