Gemeente Borsele

Maatwerkvoorschriften Besluit algemene regels voor inrichtingen milieubeheer

Onderwerp

Het college van burgemeester en wethouders van Borsele maakt, gelet op artikel 1.9 van het Besluit algemene regels voor inrichtingen milieubeheer bekend, dat er maatwerkvoorschriften ingevolge voornoemd besluit zijn opgelegd ten aanzien van:

Bosman Transport B.V., Drieweg 7 in Nisse. De maatwerkvoorschriften betreffen een nadere invulling of aanvulling van de voorschriften van het bovengenoemde besluit in het belang van de bescherming van het milieu.

Â

Inzage

U kunt de beschikking waarbij de maatwerkvoorschriften worden opgelegd en de overige van belang zijnde stukken tot en met 11 maart 2009 inzien in het gemeentehuis, Stenevate 10 in Heinkenszand. Openingstijden maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 12.30 uur. Ook kunt u de beschikking raadplegen op
www.borsele.nl/milieubeheer.

Â

Bezwaar

Tegen deze beschikking kunnen belanghebbenden schriftelijk bezwaar maken.

Het bezwaarschrift richt u aan het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Borsele, Postbus 1, 4450 AA Heinkenszand. In uw bezwaarschrift neemt u ten minste op uw naam, uw adres, de datum, tegen welk besluit u bezwaar maakt en waarom, evenals uw handtekening. U moet het bezwaarschrift binnen zes weken na de dag waarop de beschikking is bekend gemaakt, zijnde 28 januari 2009, indienen. Overschrijding van de termijn kan er toe leiden dat met uw bezwaren geen rekening meer wordt gehouden.

Â

Wij wijzen erop dat het indienen van een bezwaarschrift de werking van onze beschikking niet opschort. U kunt op basis van artikel 8:81 van de Algemene wet bestuursrecht een verzoek om een voorlopige voorziening indienen bij de voorzitter van de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA âs-Gravenhage.

Voor de behandeling van een verzoek tot het treffen van een voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd. De beschikking treedt niet in werking voordat op het verzoek om voorlopige voorziening is beslist.

Â

Heinkenszand, 29 januari 2009