Gemeente Borsele

Ontheffing bestemmingsplan

Toepassing van artikel 3.23 van de Wet ruimtelijke ordening voor het realiseren van een atelier en Wereld Natuur Fonds cadeaushop in de garage op perceel Vreelandstraat 9 in Kwadendamme.

Aanvraag

Het college van burgemeester en wethouders van Borsele heeft een verzoek ontvangen tot het verkrijgen van toestemming om in de garage bij de woning aan de Vreelandstraat 9 in Kwadendamme een atelier en een Wereld Natuur Fonds cadeaushop te vestigen.

Het college is voornemens om met toepassing van de ontheffingsprocedure, zoals omschreven in artikel 3.23 van de Wet ruimtelijke ordening, ontheffing te verlenen van de bestemmingsplanvoorschriften om het beoogde initiatief mogelijk te maken.

Â

Inzage

U kunt de aanvraag, het ontwerpbesluit en de overige van belang zijnde stukken inzien vanaf vrijdag 30 januari 2009 tot en met donderdag 12 maart 2009 in het gemeentehuis, Stenevate 10, Heinkenszand. Open op maandag tot en met vrijdag van 8.30 - 12.30 uur. Ook is het ontwerpbesluit gedurende de genoemde termijn in te zien op www.borsele.nl/wro.

Â

Zienswijzen

Gedurende de termijn van de ter inzage legging kunnen belanghebbenden hun zienswijze naar keuze schriftelijk of mondeling naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders van Borsele, Postbus
1, 4450 AA, Heinkenszand. Voor het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze dient u uiterlijk een week voor het einde van de inzagetermijn contact op te nemen met de afdeling Bouwen en Wonen op nummer (0113) 238389 voor het maken van een afspraak. Gedurende de termijn van de ter inzage legging worden nieuwe relevante stukken en gegevens eveneens ter inzage gelegd.

Â

Heinkenszand, 29 januari 2009