Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Volgens noteringen op www.unibet.nl dé opvolger voor Huub Stevens: Ron Jans nieuwe trainer van PSV?

Malta, 29 januari 2009 - Na het vertrek van Huub Stevens gisteren bij PSV is dé opvolger volgens de noteringen op www.unibet.nl al bekend: Ron Jans, de huidige trainer van FC Groningen. Notering: 6,00:1 Ook circuleren namen als Fred Rutten (7,00:1), de bondscoach van Hongarije, Erwin Koeman (7,50:1) en good old Guus Hiddink (10,00:1). Wie een aardig bedrag wil verdienen, kan zijn geld inzetten op Aad de Mos. Die staat 30,00:1 genoteerd. Opvallende namen in de lijst zijn verder: Ernie Brandts (20,00:1) en GertJan Verbeek (25,00:1).

Volgens Anne-Jaap Snijders, Hoofd Mediazaken Unibet, komt het vertrek van Stevens niet helemaal onverwacht. "De resultaten waren in vergelijking met voorgaande seizoenen pover te noemen. Uitgeschakeld in de beker, geen Europees voetbal meer en 'slechts' een vijfde plaats tot nu toe in de competitie. Mensen kunnen hun geld nu inzetten op de opvolger van Stevens. Mijn persoonlijke tip: Fred Rutten."

De volledige lijst met noteringen is te vinden op www.unibet.nl

Over Unibet
Unibet is een online wedkantoor. Het is opgericht in 1997 en staat genoteerd aan de beurs (NASDAQ OMX Nordic Exchange) van Stockholm. Unibet is een van de grootste, private, online wedkantoren in Europa en biedt diensten in twintig talen aan via www.unibet.com. Momenteel heeft Unibet meer dan 2,9 miljoen klanten in meer dan honderd landen. Unibet is lid van de EGBA (European Gaming and Betting Association), RGA (Remote Gambling Association) in Groot-Brittannië en is gecertificeerd door G4, Global Gaming Guidance Group. In december 2007 heeft Unibet Maria Holdings, de grootste online bingo-aanbieder in Scandinavië, overgenomen. En in april 2008 heeft Unibet de grootste paardenrace-portal van Scandinavië, Travnet, overgenomen. Meer informatie over Unibet is te vinden op www.unibet.nl of www.unibetgroupplc.com.


Noot voor de redactie,