Persbericht

29 januari, 2009

LEWIS PR breidt uit naar Portugal
~ Lissabon is het 38e kantoor in het wereldwijde LEWIS-netwerk ~

Deze maand opent LEWIS zijn kantoordeuren in Portugal. Hiermee is LEWIS weer een stap dichterbij zijn doelstelling om voor het einde van 2009 het LEWIS-netwerk uit te breiden naar 42 kantoren.

Fernando Batista staat aan het hoofd van het kantoor in Lissabon. Batista heeft ruim tien jaar ervaring in de IT. Voordat hij bij LEWIS in dienst trad, werkte hij bij Sybase, een internationaal software- en IT-servicebedrijf. Daarnaast heeft hij diverse rollen in marketing- en PR-consultancy vervuld, zowel aan bureau- als klantzijde.

Andres Wittermann, Executive Vice President EMEA is sinds 2007 verantwoordelijk voor de wereldwijde expansie van LEWIS. Hij zegt hierover: "Met de opening van het Lissabon-kantoor tellen we nu 21 LEWIS-kantoren in EMEA. Ze zijn allemaal tot stand gekomen door organische groei. Met drie kantoren in de Iberische markt, Madrid, Barcelona en nu ook Lissabon, is LEWIS er meer dan ooit klaar voor om de PR-behoeften van klanten op het Iberisch schiereiland te vervullen".

Bestaande klanten in deze regio zijn Mozilla, NTT Europe Online, Aastra, Dialcom, Experian en NorthgateArinso.

"De opening van het Lissabon-kantoor is voor mij een spannende uitdaging," aldus Batista. "De Portugese markt opent weer nieuwe mogelijkheden. Ik merk dat de LEWIS PR-aanpak goed aansluit bij de behoeften van lokale ICT-organisaties. Met de ondersteuning van het internationale LEWIS-netwerk, ben ik ervan overtuigd dat dit kantoor een succes wordt."

(238 woorden)