Ingezonden persbericht


Persbericht Hilversum, 28 januari 2008

NIEUWE INTERNATIONAL SALES DIRECTOR HUNKEMÖLLER

Vanaf 1 januari 2009 is Bart van den Nieuwenhof (37) aangesteld als de nieuwe International Sales Director van Hunkemöller. Hij volgt Ronald Voogt op, die in Sao Paolo, Brazilië een nieuwe uitdaging is aangegaan.

Bart van den Nieuwenhof heeft zijn sporen verdiend in verschillende Marketing & Sales functies bij C&A, UPC en V&D. Bij laatstgenoemde heeft van den Nieuwenhof de afgelopen drie jaar als Senior Manager Operations gewerkt.

Niet alleen het snelle schakelen van de retail spreekt van den Nieuwenhof erg aan, ook de internationale expansie ambitie van de Nederlandse lingerie retailer vindt hij erg spannend, "lingerie is vandaag de dag ondenkbaar uit het wereldwijde straatbeeld, hier liggen heel veel kansen voor Hunkemöller en ik zie uit naar de tijd om hier met zijn allen flink aan te gaan werken".

Hunkemöller en Maxeda
Hunkemöller, opgericht in 1886, is onderdeel van Maxeda, de grootste non-foodketen van Nederland. Hunkemöller heeft circa 2.600 medewerkers en vierhonderd winkels in Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk, Duitsland, Denemarken, Saoedi-Arabië, Egypte, Spanje, Aruba, Curaçao, Polen en Sint-Maarten. Hunkemöller is een van de grootste lingeriespeciaalzaken in Europa en marktleider in de Benelux-landen en Duitsland. Hunkemöller blijft vooruit kijken en gaat door met de internationale expansie ook in de vorm van International Franchise. www.hunkemoller.com