Jaarlijkse trendlezing over veranderingen in Nederland in Leiden


LEIDEN, 20090114 -- Jaarlijkse publieke beeldlezing van Trendbureau IF over hoe Nederland verandert in de komende 10 jaar. Volgens de prognoses ziet Nederland er snel anders uit onder invloed van een verfrissende tijdgeest die bol staat van samenwerking en innovatie. Barend Jonker, directeur van trendbureau IF, licht persoonlijk de komende ontwikkelingen toe aan de hand van een beeldlezing op 29 januari in Leiden.

De Nederlandse samenleving die verder bouwt op het verleden maakt plaats voor internationale dynamiek, vol onbekende factoren. Steeds minder mensen en organisaties laten dat zomaar over zich komen, zelf sturing geven kan immers ook.
Wie handig is in communicatie merkt dat Nederland 2.0 kansen biedt. Van de klantenkorting tot een heldere bedrijfsfilosofie, gewenste verbeteringen zijn door eigen inzet te bereiken. En verrassend haalbaar via de nieuwe netwerken waar maatschappelijke betrokkenheid, kennis uitwisselen en plezier samen gaan.

In de trend(beeld)lezing `Nederland 2.0, verbeter de wereld, begin zelf' wordt de tijdgeest van de komende tien jaar zichtbaar gemaakt. Trendbureau IF presenteert de jongste analyses op het gebied van ruimtelijke ordening, media, bedrijfscultuur, leefstijlen. Alle breedmaatschappelijke trends in veranderend Nederland trekken in een compacte lezing voorbij, na een pauze beantwoordt dhr. Jonker vragen en licht ontwikkelingen nader toe.

Entree 45 euro bij reservering voor 24/1 30 euro. Reserveren via info@trendbureau.nl (vermeld firma, naam, adres, tel.nr,, aantal)





Ingezonden persbericht