Startende ondernemer biedt recessiebestendig schoonmaakonderhoud


ENSCHEDE, 20090129 -- Sanitize is een nieuwe onderneming op het gebied van facilitaire dienstverlening in de regio Twente. Sanitize biedt haar klanten een recessiebestendig onderhoudscontract aan waarbij het onderhoud wordt aangepast aan de bedrijfseconomische situatie. Het scherpe tarief en deze flexibele manier van schoonmaakonderhoud maken dat er een kwalitatief hoogwaardige dienstverlening plaatsvindt welke past binnen het economische budget van de ondernemer.

In de huidige economische situatie hebben veel ondernemers last van de economische teruggang. Dagelijks worden zowel bedrijven alsmede werknemers met deze onzekere periode geconfronteerd. Veel organisaties hebben contracten met facilitaire dienstverleners waarbij geen rekening wordt gehouden met een teruggang in bedrijfsactiviteiten waardoor minder schoonmaakwerkzaamheden veelal economisch noodzakelijk zijn. 

Sanitize biedt haar klanten en prospect een flexibel contract aan waarbij zowel vermeerdering als vermindering kan plaatsvinden. Door deze werkwijze kunnen organisaties direct besparen op schoonmaakonderhoud, zodat deze niet betalen voor een dienstverlening welke op dat moment niet strikt noodzakelijk is.

Voor meer informatie kunt u surfen naar www.sanitize.nl





Ingezonden persbericht