Filelezer verruilt studio voor navigatiesysteem


DELFT, 20090129 -- Het Delftse bedrijf Navigatiestemmen.nl brengt diverse stemmen van bekende Nederlanders op de markt voor gebruik als stem in navigatiesystemen. Navigatiestemmen.nl presenteert nu ook de stem van filelezer Ronald van Loon voor gebruik als stem in navigatiesystemen.

Ronald van Loon, filelezer bij de Verkeersinformatie Dienst (VID) en onder andere bekend uit het RTL Ontbijtnieuws, heeft zijn bekende stem ingesproken om gebruikers van navigatiesystemen naar de juiste plaats van bestemming te leiden. De stem is snel en makkelijk te installeren en vanaf vandaag te downloaden via de website van Navigatiestemmen.nl.

"Het werk als filelezer is zeer divers. Helaas wordt mijn stem niet altijd gehoord als brenger van het goede nieuws. Door mijn stem als navigatiestem op de markt te brengen, hoop ik dat ik mensen ook eens een positieve boodschap kan doorgeven", vertelt Ronald van Loon.

Het bedrijf Navigatiestemmen.nl is bekend geworden door bekende en bijzondere stemmen op de markt te brengen voor gebruik in navigatiesystemen, zoals Manon Thomas, Hans Kazan en Kim Holland. Navigatiestemmen.nl biedt gebruikers van navigatiesystemen de keuze uit meer dan 60 verschillende navigatiestemmen. In 2009 zullen meer navigatiestemmen van bekende Nederlanders beschikbaar komen via de website.





Ingezonden persbericht