TXT e-solutions sponsort Annual Sales en Operations Planning evenement


BUSSUM, 20090124 -- TXT e-solutions treedt op 29 en 30 januari op als sponsor van de 2e Annual Sales and Operations Planning conferentie die in het Radisson SAS Hotel in Amsterdam wordt gehouden. TXT e-solutions zal samen met sprekers van andere bekende ondernemingen inzicht geven in de uitdagingen en valkuilen van Sales en Operations Planning.

Tijdens deze conferentie wordt ruim aandacht besteedt aan de problemen die ondernemingen hebben op het gebied van Sales en Operations Planning. TXT e-solutions, een internationaal bedrijf en gespecialiseerd in het ontwikkelen en leveren van software voor Demand & Supply Chain Management, beschikt over de nodige ervaring op dit terrein. De conferentie is bedoeld voor ondernemingen die zowel hun leverings- als de vraagplanning willen verbeteren. Ook krijgen de ondernemingen inzicht in de technologieën die de Sales en Operations Planning processen veranderen en verbeteren. Alexendria Rumble, Product Marketing Director van TXT e-solutions, zal dieper ingaan op bedrijfsdoelstellingen, strategie, de evolutie van S&OP in een geintegreerde planning en de mogelijkheden om sneller besluiten te kunnen nemen. Daarnaast zal zij ook het samenwerkingsproces van het middenmanagement en stafmedewerkers behandelen vooral de manier waarop zij reageren op veranderingen.

Veel ondernemingen hebben moeite met de coördinatie van de verschillende functies en de bedrijfsstrategie. Ook is er vaak sprake van onvermogen om consensus te krijgen tussen de vraag, leveringen en de rentabiliteit en is er een slechte samenhang tussen strategische doelen en de dagelijkse uitvoering. TXT e-solutions zorgt er met de TXTPerform2008 oplossing voor dat deze problemen verdwijnen en bedrijven door middel van hun Sales en Operations Planning proces waarde toevoegen, beter kunnen concurreren en winstgevender worden.

TXTPerform 2008 helpt financiële en prestatiegegevens op een strategische manier in te zetten. Het zorgt voor zicht op alle gegevens waardoor aan de vraag kan worden voldaan. Op deze wijze kan er op ieder niveau binnen de organisatie sneller op problemen worden geanticipeerd en kunnen besluiten op basis van een betere kennis van zaken worden genomen.

Over TXT e-solutions
TXT e-solutions ontwikkelt internationaal strategische software en oplossingen voor de industriële en media sector. De belangrijkste marktgebieden waarin zij opereert zijn Demand & Supply Chain Management, (DSCM) met TXTPerform en Media & Channel Integration met TXT Polymedia. De organisatie staat op de lijst als Star segment op de Italiaanse beurs (TXT IM). TXT heeft ongeveer 560 medewerkers in dienst. Naast het hoofdkantoor in Milaan heeft TXT e-solutions kantoren in heel Italië, Frankrijk (Parijs, Lyon), Groot-Brittannië (Londen), Spanje (Barcelona), Duitsland (Halle-Leipzig), Nederland (Bussum)en de Verenigde Staten (Wynyard en New York).





Ingezonden persbericht