Global trends en uw product


What's in it for me in 2009, netwerkbijeenkomst Digikring Groot Amsterdam

AMSTERDAM, 20090126 -- Digikring Groot Amsterdam organiseert donderdag 29 januari een netwerkbijeenkomst met als onderwerp `Trendpresentatie; What's in it for me in 2009'. Laat u prikkelen in deze uitdagende bijeenkomst om de laatste trends in architectuur, mode en product ontwerp u tot innovatie van uw eigen producten en diensten te brengen. Aan het einde van de avond kijkt u met andere ogen naar de wereld en hoe uw bedrijf daarin staat.

Digikring Groot Amsterdam is een pluriform gezelschap dat meer interactie en kennisuitwisseling nastreeft tussen mensen die hun achtergrond hebben in de ICT en Nieuwe Media. Het gemeenschappelijke doel van de leden is het actief uitwisselen van ideeën en informatie om de kwaliteit en kwantiteit van de door de branche geleverde diensten naar een hoger plan te tillen.

Speciale gast op deze avond is Joop Verloop. Hij studeerde Industrieel Ontwerpen aan de TU Delft. Na zijn studie zette hij zijn passie voor ontwerpen om in het inspireren van anderen bij het creeeren van nieuwe idee`n voor producten, diensten en merken.

Bezoek www.digikring.net voor meer informatie en meld u aan.

Digikring Groot Amsterdam





Ingezonden persbericht