Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

NEW MORNING TRIO FT. OZ NOY, REGGIE WASHINGTON & JEROEN VROLIJK in de De Badcuyp Amsterdam

Naar aanleiding van hun nieuwe CD 'New Morning - the NY sessions', zal het New Morning Trio live in de Badcuyp Centrum voor Muziek te horen zijn. Een blije avond Funk, Nu-Jazz en Fusion. Dit trio is ontstaan na een bijzondere samenwerking in een New Yorkse studio. De Nederlandse drummer Jeroen Vrolijk, de Israëlische gitarist Oz Noy en de Amerikaanse bassist Reggie Washington blijken als trio een zuivere schot in de roos te zijn. Elk heeft de ervaring met 's werelds grootste musici het podium te delen dankzij hun formidabele kwaliteiten. Maar tezamen ontstaat een chemie, muziek en sound die onnavolgbaar is gebleken. Daarover getuigt de internationale pers in superlatieven en met veel enthousiasme. Een avond in de Badcuyp met The New Morning Trio, zou wel eens omschreven kunnen worden als een avond uit je muzikale dromen.

Donderdag 29 januari. Aanvang 21.30 uur, in de Noordpool van de Badcuyp Centrum voor Muziek in Amsterdam. Toegang; E 8,-.

Nu ook! Vele interviews met in de Badcuyp optredende muzikanten zoals Anton Goudsmit, Preston Reed, Theo de Jong, Tom Beek, Wouter Hamel e.v.a..; www.badcuyp.nl/interviews.html. Leer ook bands/muzikanten kennen d.m.v. opnames van live optredens via www.badcuyp.nl/optredens.html; een nieuwe online service van de Badcuyp! De Badcuyp biedt een podium aan muzikale ontwikkelingen die de grenzen van muziekstijlen en culturen overschrijdt. Ze focust zich op creatieve muzikale niches en onderstromen. Voor de bezoekers biedt ze ook nog een gezonde wereldkeuken op basis van biologische produkten.

///einde persbericht///

De Badcuyp Centrum voor Muziek
www.badcuyp.nl
Eerste Sweelinckstraat 10
1073 CM Amsterdam.

tel. 020- 675.96.69
Loek is aanwezig op kantooruren van maandag t/m woensdag.