Ingezonden persbericht


MTV AFTERPARTY ELLE STYLE AWARDS

Fashion meets Music op donderdag 29 januari

Amsterdam, 16 januari 2009

Tijdens de tiende editie van de Amsterdam International Fashion Week vindt op donderdag 29 januari a.s. de ELLE Style Awards plaats. Dit gerenommeerde event zal op spectaculaire wijze afgesloten worden met een knallende afterparty. MTV mag zich met trots sponsor noemen van dit inmiddels legendarische modefeest waar zo'n 800 vooraanstaande genodigden aanwezig zullen zijn.

MTV zal tijdens de afterparty ook opnames maken van het event. Dit verslag zal zowel te zien zijn op MTV, als op ELLE TV, het speciale ELLE Style Awards channel. De Gashouder op het Westergasterrein wordt speciaal voor de ELLE Style Awards Afterparty omgetoverd tot een modisch muziekpaleis. Tot diep in de nacht blijft de dansvloer gevuld met toonaangevende mensen uit de mode-industrie en verschillende bekende Nederlanders.

De ELLE Style Awards vormen het hoogtepunt van de Amsterdam International Fashion Week. Aan de hand van een zinderende modeshow wordt het meest belovende stylingtalent van het jaar bekroond met een ELLE H&M Style Award. Daarnaast wordt onder andere een award uitgereikt aan de best geklede vrouwelijke BN'er en de 'Dior b'ELLE of the Ball'.

Programma 29 januari 2009
20.00 uur Deur open
21.00 uur Show
22.30 uur MTV's afterparty @ ELLE Style awards
04.00 uur Einde avond

Locatie ELLE Style Awards en MTV's Afterparty
Gashouder
Klönneplein 1
1014 DD Amsterdam


- EINDE BERICHT -



Ingezonden persbericht