Gemeente Utrecht

Utrecht nodigt bewoners uit te debateren over De Belle van Zuylen

Op donderdagavond 29 januari organiseert Gemeente Utrecht in het Informatiecentrum Leidsche Rijn een debat over de Belle van Zuylen, de markante hoogbouw in Leidsche Rijn Centrum Noord.

Dit debat wordt georganiseerd omdat het College van Burgemeester en Wethouders nog beter wil weten hoe de bewoners van Utrecht en omgeving aankijken tegen de plannen voor de toren in Leidsche Rijn Centrum Noord. Daarom uitnodigen zij hen uit deel te nemen aan het debat over de plannen voor de markante hoogbouw in Leidsche Rijn Centrum. Bewoners en andere belangstellenden die niet actief willen deelnemen aan het debat maar wel belangstelling hebben in het onderwerp, kunnen zich aanmelden als publiek.

Wethouder Bosch opent de avond en zal toehoorder zijn. Stedenbouwkundig supervisor van Leidsche Rijn Centrum Noord, de heer Kees Rijnboutt, geeft voorafgaand aan het debat een korte presentatie van het stedenbouwkundig plan van Leidsche Rijn Centrum Noord waarin De Belle van Zuylen is opgenomen. Daarna is er gelegenheid tot het stellen van vragen door het voltallige publiek. Vervolgens gaat een aantal bewoners met elkaar in debat.

Aanmelden voor debatavond
U kunt zich bij voorkeur per e-mail voor de debatavond aanmelden bij mw. den Bakker: m.den.bakker@utrecht.nl Telefonische aanmelding is echter ook mogelijk via 030 - 286 47 98.

Waar en wanneer
donderdag 29 januari, 19.15 - 21.45


- Inloop van 19.15 - 1930

- Opening van 19.30 - 19.40

- Presentatie en vragen van 19.40 - 20.15

- Debat van 20.15 - 21.15

Locatie: Informatiecentrum Leidsche Rijn, Verlengde Vleutenseweg 32a, Utrecht